2777
2789
عنوان

برام خاستگار اومده بود بیایید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 21 پست
اگر مجردن چون اونا توقعشون بالا هست نه اینکه خواستکار نداشته یاشن. دیگه سوم راهنمایی تو این جامعه ای ...

خب مثلا چی دارن که توقعشون بالا باشع ماهی پنجاه میلیون درامد دارن؟ از کارو زندگیشون میزنن واسه هفت هشت تومن فوقش خیلی شاخ باشن بیست تومن دکتر باشن یا دندان پزشک باز یچیزی معلم و توقع زیاد!! 

اینجا ها اصلا اینجوری نیستشما کجایین مگه؟

شهرستانم ولی خدایی ندیدم برا معلم بخوان سرو دست بشکنن اخه حقوقشم انچنانی نیست بخاطر پولش باشع بحث ادبو اجتماعی و سواد دار بودنم بخاد باشه بعضی معلما سطح سوادشون پایین اخلاقشون گند بعضیا خوبو سواد دار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرستانم ولی خدایی ندیدم برا معلم بخوان سرو دست بشکنن اخه حقوقشم انچنانی نیست بخاطر پولش باشع بحث اد ...

حق با شماست

منم شهرستانم 

ولی اینجا معلمی کسی بیاره هزار تا خواسگار میریزه واسش

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

کجا زندگی میکنید

من توی یکی از شهرستانای شمالی

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱