2777
2789

دوستان بنده متاهلم ی خاستگار برام دراومد گفتم متاهلم و خواهرمومعرفی کردم  خواهرم قدش کوتاهه ۱۵۰اینا با وزن۴۵

خلاصه با طرف چت کردیم گفت من قدم ۱۷۸هستش قدو وزن طرف برام مهمه تحصیلاتش برام مهمه خوهرم تا سوم راهنمایی خونده بود گفت جمعیت طرف مقابل برام مهمه نمیدونم از چهرش خوشش نیومد اینارو نوشت یا چی 

خلاصه ابجیم خیای ناراحت شدم

ما چهارتا خواهریم هیشکی سمت ما نمیاد منم بزور ازدواج کردم یعنی دوست شدم طرف عاشقم شده ازدواج کردم خانوادش راضی نبودن بقیه خواهرام مونده همه خاستگارا هم این شکلی پرتوقع خیلی ناراحت شدم برا خواهرم

همین شما ۴تا اگه به قه جایگاه شغلی برسین واستون سرو دست میکشنن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان این بدبخت کجاش پر توقعه؟ مگه گفته پدر زنم بهم مرسدس بده؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
پس چرا اکثر معلما مجردن؟

کی گفته؟

طرفای ما واسه معلما سرو دست میشکنن

مگه شما ۴تا شاغلین؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

پس چرا اکثر معلما مجردن؟

اگر مجردن چون اونا توقعشون بالا هست نه اینکه خواستکار نداشته یاشن. 

دیگه سوم راهنمایی تو این جامعه ای که اغلب لیسانس دارن ضایع است. به خواهرت بگو حداقل دیپلم بگیره. 

در وهله اول اشنایی عکس نفرستید و در مورد قد و وزنتون صحبت نکنید، ایشون اگر تمایل دارن می تونند تشریف بیارن حضوری همدیگر رو ملاقات کنن زیر نظر خانواده ها، ایشون مورد پسندش واقع نشد که نشد مهم خواهرتون هست این نشد نفر بعدی، ممکنه به دل خواهر شما هم ننشسته باشه، تا سیکل خوندن عیب و عار نیست، (اگر فرصت اشنایی ایجاد شد) از مهارتاشون تعریف کنید، از هنر اشپزی کردنشون، خانه دار بودنشون و مهارتهایی اگر دارن بیان کنید از خلق و خوشون بگید، از خلق و خو، شخصیت، نوع رفتار طرف مقابل در بحران ها، در رابطه عاطفی، همدلیش، سخاوتمند بودنش و... خط قرمزاش و همچنین خودتون صحبت کنید و حتما معیارایی برای خودتون تعریف کنید تک به تک ی لیست برای خودتون درست کنید و معیار بذارید و بر اساس معیاراتون انتخاب کنید، ان شاالله فرد مناسب سر راه زندگیتون قرار می گیره، بیشتر تجسم کنید و شکرگزاری کنید و خواهرانتون از لحطات الانشون نهایت لذت رو ببرن و بیشتر با خدا در ارتباط باشن، ان شاالله ازدواج خوبی با فرد مناسب براشون رقم می خوره و خوشبخت می شن

چرا اینجوری میگید هرکسی یه استعداد و روحیه ای داره 

بحث اینه خواهرت باید با هم سطح خودش ازدواج کنه 

بعدم حتما نباید درس بخونه بره دوره ای که علاقه داره بگذرونه مثلاً آشپزی یا خیاطی یا حتی رشته های فنی حرفه ای هست که راحته

در وهله اول اشنایی عکس نفرستید و در مورد قد و وزنتون صحبت نکنید، ایشون اگر تمایل دارن می تونند تشریف ...

من خودم چون زمانی که مادر ی خواستگار تماس می گیره و در مورد قد و وزنم سوال می کنه حس خوبی نمی گیرم به همین دلیل قد و وزنم نمی گم می گم حضوری تشریف بیارن فعلا همدیگر و ببینیم و یا به نطرم باید قطع کرد به فردی هم که بهم پیشنهاد می داد هم عکس نمی دادم مگر عکسم تو پستام بود، اصلا خوشم نمیومد از نظرم کسی اگر می خواست باید حصوری ملاقات صورت بگیره و خانواده ها در جریان باشن، در غیر این صورت خوشم نمیاد... به همین دلیل نطر من این بود که در وهله عکس خودتون نفرستید و در مورد قد و وزن صحبت نشه، خیلی هم به صحبت اقایون گوش نکنید خیلیاشون خواستگار واقعی نیستن مگر پروسه شناخت طی بشه

دیدم اکثر معلماخونه موندن

اینجا ها اصلا اینجوری نیست

شما کجایین مگه؟