2777
2789
عنوان

با این منشی چگونه برخورد کنم

136 بازدید | 8 پست

قرار بوده برام نوبت روکش ایمپلنت بزنه ده تومن هم از قبل گرفته بهش گفتم شرایطم طوری هست که اول وقت باید اینجا باشم امروز زنگ زده میگه فردا ساعت 6 اینجا باش گفتم نمیتونم ساعت شش گفت باشه قطع کن منتظر تلفنم باش زنگ نزد 

خودم براش زنگ زدم میگم چی شد میگه وقتت کنسل شد گفتم خوب انشاالله هفته آینده باید اول وقت نوبت بدید میگه بایدی وجود نداره اگه تونستم میزارم 

People are asleep and when they die ,they waken 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا پیش پیش پول میدین بگو پول ازم گرفتی یه وقت خوب بدع یاخودم میام مطلب با دکتر حرف میزنم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

یکی نیست ادبشون کنه اکثرن هم یادکترا رابطه دارن البته منشی خوبم داریم من منظورم به اون پروهاهست

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،