755822 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 583 عنوان تو هات چیپس مرغ ریش ریش بریزم یا ن 45 بازدید | 6 پست خوشمزه میشه؟ کالباس ندارم اگ بد مزه میشه تا اصلا درست نکنم دیروز | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 13021 بچه ها کسی تا حالا سرکه سیب خورده؟؟؟؟خطرناکه مصرفش ؟؟ من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
mha_mha عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4833 من میریزم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4833 خوشمزس؟ اره خیلیمن مرغ رو بیشتر دوش داشتم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
755822 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 583 من میریزم میشه بگی چجور میریزی فقط میپزی بعد ریش ریش میکنی و میریزی یا سرخ هم میکنی بعد از پختن بعد میریزی
mha_mha عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4833 میشه بگی چجور میریزی فقط میپزی بعد ریش ریش میکنی و میریزی یا سرخ هم میکنی بعد از پختن بعد میریزی من ایبپز میکنم و ریش ریش میکنم میریزم روش میزارم توی فر ولی اگر دوست نداشتی ابپز کن ریش ریش کن یکم سرخ کن بریز روش بزار داخل فر خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙