2777
2789
عنوان

آیا طرز فکرم اشتباهه

41 بازدید | 4 پست

من ۱۸سالمه و پزشکی میخونم،نظرم اینه هر موقع کیس خوبی پیدا شد و همه جوره باب میلم بود بخاطر درس رد نکنم،درکنار هم درس بخونیم و پیشرفت کنیم و آدم پرتوقعی هم نیستم،اطرافیانم که دانشجو هستن یا خانوادم میگن نه اشتباهه تا درستو تموم نکردی فکر نکن به این چیزا،ولی پزشکی رشته طولانی ایه،بعضی موقعا میگم شاید اشتباه کردم وارد این رشته شدم..

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
اون به تو بستگی منم شرایط تو رو دارم ولی تا تموم نشدن درسم به اینا چیزا فک نمیکنم چون ازدواج مسئولیت ...

درسته ولی اگه طرف مقابل خوب باشه و درک کنه همه چی در کنارهم پیش میره

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره