2777
2789

شوهرم خیلی ساله ک ترک کرده الان چند وقته با ی ادم معتاد میگرده اخلاقشم ی جوریه بهش بگی با فلانی نگرد یا بدتر میکنه یا دروغ میگه ک نفهمم خیلی استرس دارم چیکار کنم

کلاس نمی ره؟از این کلاسای مشاوره گروهی؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بعضی وقتا میره

خوب از اون طریق اقدام کن تا بهش بگن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

خیلی سخته خدا صبرت بده

پدر من با  12 سال پاکی 

طی دوسال اخیر با یه رفیقی همنشین شد که مصرف کننده بود

و ما اینقدر به پدرم اطمینان داشتیم بااین پاکی بالا

که فکرشم نمیکردیم درگیر بشه ودیگه بچه نبود که بهش بگیم با فلانی نگرد مخصوصا لج میکرد فکر میکرد خبریه

متاسفانه درگیر شد و این دوسال اخیر نابود شدیم ازهمه طرف داغون شدیم دوبار فرستادیمش کمپ تا باز ترک کرد خدا نصیب دشمن نکنه ولی حواستو جمع کن خیلی بده

عزیزم همسرت ک نمیاد بگه من اعتیاد دارم 

شما کنترلش نکن  بسپارش به خدا 

زندگیتو بکن مثلا فکر میکنی زور بزنی بگی نکن ،نرو ،نگرد 

اونم میگه چشم؟ یا مثلا طغیان کنی همه چی درست میشه اونم دیگه نمیره؟ 

ولش کن 

ادم معتاد بیماره حتی اگه شونصد سال پیش ترک کرده باشه 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

به طور نامحسوس به صورتی که خود همسرت متوجه نشه با اون رفیقش برخورد کن 

من حتی چند بار زنگ زدم 110 گزارش دادم پاتوق رفیقش رو لو دادم که فقط نباشه محو بشه 

زنگ بزن تهدیدش کن یا به خانواده شوهرت بگو باهاش برخورد کنن که دور شوهرت نیاد هرکاری دستته بکن تا دیر نشده