2777
2789
خانما من دو ماهه پریود نشدم پلی کیستیکمامروز بتا دادم گفتند منفیهاحتمال داره باردار باشم؟دیشب یه قطر ...

لک جایگزینی حدودا وسط چرخه اتفاق می افته دو هفته تا سه هفته بعدش نشون میده فک کنم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون موقع بتا مثبت شده یا نه ؟

اگ واقعا لک جایگزینی باشه آره دیگه دو سه هفته بعد باید نشون بده

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اگ واقعا لک جایگزینی باشه آره دیگه دو سه هفته بعد باید نشون بده

مرسی گلم

پریود نشدم فعلا همون لکه بوده صبرم تموم شد یا شر شر راه بیفته یا معلوم شه لانه گزینیه😁

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
از خدام دوقلو باشه روز ۱۳ دوتا فولی ۱۶ و ۱۴ بود

ان شاءالله که دامنت سبز بشه🥰🥰🥰

مرسی گلمپریود نشدم فعلا همون لکه بوده صبرم تموم شد یا شر شر راه بیفته یا معلوم شه لانه گزینیه😁

میتونی بری آمپول پروژسترون بزنی اگ حامله باشی جاش محکم میشه اگ نباشی پریود میشی فک کنم البته یه سوال بکن از داروخونه

میتونی بری آمپول پروژسترون بزنی اگ حامله باشی جاش محکم میشه اگ نباشی پریود میشی فک کنم البته یه سوال ...

جدی فک میکردم آمپول بزنی قطعا پریود میشی بچه رو هم میندازه . البته ترشح دارم فک کنم اگه آمپول بزنم عقب میفته ‌ . باید بپرسم درست میگی مرسی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️