2777
2789
گلم فقط یه سوال اخری،برنامه های ایرانی اسنپ و آپ کارمیکنن رو ایفون؟من دارم از امدروید کوچ میکنم نگرا ...

باید اکانت بخری از سیب اپ یا سیبچه یا ای اپس

چند ماهه باز تموم بشه بخری خودم الان ۶ ماهه گرفتم از ای اپس همه رو هم میشه نصب کرد 

خدایا شکرت
نمیدونم عقده ی ایفون دارم😂

اگر از اندروید داری کوچ می‌کنی واقعاً سختت میشه.

من اندروید داشتم بعد یه مدت کوتاه آیفون داشتم برای خیلی چیزا که تو اندروید رایگان هست تو آیفون باید اکانت بخری و پول بدی!

غیر از اینکه اسنپ و تپسی هم برخی میگن رو آیفون کار نمیکنه.

بیخیال آیفون شدم یکی از بهترین مدل های سامسونگ رو داشتم بعدش هم یکی از مدل های خوب شیائومی رو خریدم و خیلی راضیم.

شیائومی یکسری از حرفه ای ترین ویرایشگر های عکس و فیلم و بهترین اپلیکیشن های ساخت کلیپ رو رایگان رو خودش داره،

تم سازی برای گوشی ات به صورت حرفه ای رایگان روش هست..‌.

خیلی امکانات روش داره که من وقتی سامسونگ و اپل داشتم اصلا نمی‌دونستم میشه یه گوشی باشه که اینا رو بدون دانلود و نصب و پول دادن روی خودش داشته باشه.

اطرافیانم هم این چند ساله خیلی ها شیائومی خریدن و راضین

به نظرم یکی از آخرین مدل های شیائومی رو بخر حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون میشه و سریع و رایگان رجیستر میشه. چند ده میلیون پول هم برات میمونه طلا بخری

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله همین شنبه خریدم

ممنون

💛💛💛

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

گلم فقط یه سوال اخری،برنامه های ایرانی اسنپ و آپ کارمیکنن رو ایفون؟من دارم از امدروید کوچ میکنم نگرا ...

عزیزم من اسنپ و دیوار و پیامرسانها و همراه بانک اینا نصب کردم و محدودیت خاصی نمیبینم و اونجور که بعضا میشنیدم نیست اصلا 

تو همین چند روز که استفاده کردم عادت کردم و گوشی قبلیم که سامسونگ هست رو دوست ندارم دیگه😅😅😅

عزیزم من اسنپ و دیوار و پیامرسانها و همراه بانک اینا نصب کردم و محدودیت خاصی نمیبینم و اونجور که بعض ...

میتونم برنامه هارو ازجای دیگه دان کنم یا بایدحتما اپل ایدی بسازم؟

میتونم برنامه هارو ازجای دیگه دان کنم یا بایدحتما اپل ایدی بسازم؟

نه برای راه اندازی گوشیت که باید اپل ایدی داشته باشی 

من راستش همکارم برام نصب کرد ولی میگفت از اپل استور گرفتم رایگان

نه برای راه اندازی گوشیت که باید اپل ایدی داشته باشی من راستش همکارم برام نصب کرد ولی میگفت از اپل ا ...

آنلاین گرفته یعنی؟

ببینم من الان باید برم یکی از فروشگاه های ایفون و بگم اپل آیدی میخوام بعد گوشیمو میگیرن اونا و برام میسازن درسته؟چن روزباید بمونه یا فوری میسازه میده؟

اصلابلد نیستم😭

آنلاین گرفته یعنی؟ببینم من الان باید برم یکی از فروشگاه های ایفون و بگم اپل آیدی میخوام بعد گوشیمو م ...

عزیزم من همونجا که خریدم برام اپل ایدی ساخت که نیم ساعت زمان برد 

ولی همکارم خودش اینکارو کرده بود ولی من بلد نبودم 

آنلاین گرفته یعنی؟ببینم من الان باید برم یکی از فروشگاه های ایفون و بگم اپل آیدی میخوام بعد گوشیمو م ...

عزیزم من همونجا که خریدم برام اپل ایدی ساخت که نیم ساعت زمان برد 

ولی همکارم خودش اینکارو کرده بود ولی من بلد نبودم