2777
2789

بادست 

الان نزدیکه دوسال بشه هیچوقت حین خرابکاریش به ذهنم خطور نکرد که از پی پی بچم بدم بیاد یا چندشم بشه .درصورتی که قبلا به این موضوع فکرکرده بودم و چقدر بدم میومد .الان تعجب میکنم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس دسشویی میری خودتو با شلنگ میشوری؟؟؟

یبار یه کاربر اینجا تاپیک زد وقتی ناخون بلند دارید خودتون چطور میشورین کثیفی نره زیر نخونتون؟؟ بعد دوتا کاربر داشتن از شدت تعجب که چطور انگشت میکنید خودتون رو... ینی دست میزنید و... 😂😂میگفتن ما دست نمیکشیم فقط با دستمال تمیز میکنیم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با زبون

اههه 😫😫

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خودتونم با دستکش میشورین؟ 

والا من با‌ دستمال کامل تمیز میکنم بعد با شامپو واب میشورمش بعدم دستای خودمو حسابی میشورم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
با دست میشستم. بچه خود آدمه دیگه . از گوشت و خون خودمونه فکر نکنم واسه مادری سخت باشه اینکار

از این جمله بدم میاد چه ربطی داره دوس دارم دوتا انسان جدا و متفاوت باشن همیشه