2777
2789

هم خانواده خودم دعوتن هم خانواده شوهرم الان یکساله که پسرم دنیا امده عروسی دعوت نشدیم منتها مراسمات  طرف فامیل خودم یکی دوبار دعوت شدم رفتم یکی دوبارم خانواده شوهرم دعوت شدم پیچوندم پسرمو بهانه کردم پسرم کم طاقته یسالشه تو جمع گریه میکنه اذیت میشم اینبار قرار بود مادرم پسرمو مراقب باشه برم ولی الان مادرم خودش میگه میخام برم تو نیا 😑 میام نمیرم خانواده شوهرم میگن طرف ما نمیایی میرم مریضی از طرفیم باز بیقراریو اذیت پسرم اصلا عروسی نرفتیم نمیدونم حتی قراره چیکار بکنه عروسیم فامیلای شوهرمه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نرو ول کن چرا برای یه عروسی استرس میگیری بیخودی . کادوت رو بفرست

بحث کادو نیست خانواده شوهرم گلایه میکنن فامیلای خودت میری مارو نمیایی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من رفتم مشکلی پیش نیومد. بچه هم پیش خودم بود. پسر منم ازینا بود که تو جمع ناشناس گریه کنه ولی یه سالگی بغل خودم بود اوکی بود اگه کسی میخواست بوس یا بغلش کنه گریه میکرد که من نمیذاشتم

چطوریه تو مراسم‌های طرف خودتون بچه تون بهونه نمیگیره ؟اجبار که نیست دوست نداری نرو

طرف خودم مادرمو خواهرم هستن خیلی مراقبن طرف شوهرم خواهرشوهرم که خودش درگیر بچهاشه مادرشوهرمم اصلا انگار غریبه اس تنهایی واقعا کلافه میشم

خب برو عروسی کریر رو ببر برو اما اگه از مریضی میترسی قیدشو بزن چون خودت هم بری مبتلا شی به بچه میدی

دو هفته اس دوتامونم درگیر بودیم تازه داریم خوب میشیم عروسیم خونس😑

طرف خودم مادرمو خواهرم هستن خیلی مراقبن طرف شوهرم خواهرشوهرم که خودش درگیر بچهاشه مادرشوهرمم اصلا ان ...

خب عزیزم داری میگی مادرت اینا هم دعوتن دیگه مامانت اونجا کمکت می‌کنه

یا مامانت جای دیگه دعوته؟

من رفتم مشکلی پیش نیومد. بچه هم پیش خودم بود. پسر منم ازینا بود که تو جمع ناشناس گریه کنه ولی یه سال ...

مامانمم میگه نرو از یطرف میگه بیارش بزار عادت کنه نهایت گوشاشو یکم پنبه یا دستمال بزار صدای خیلی بلند اذیتش نکنه

خب عزیزم داری میگی مادرت اینا هم دعوتن دیگه مامانت اونجا کمکت می‌کنهیا مامانت جای دیگه دعوته؟

ن مادرم جای دیگه دعوته

مامانمم میگه نرو از یطرف میگه بیارش بزار عادت کنه نهایت گوشاشو یکم پنبه یا دستمال بزار صدای خیلی بلن ...

چیزی تو گوش بچه نکن همون اول میری نگاه کن نزدیک بلندگو نشینی تو مجلسم نچرخونش همون سر جای خودت بشین 

چیزی تو گوش بچه نکن همون اول میری نگاه کن نزدیک بلندگو نشینی تو مجلسم نچرخونش همون سر جای خودت بشین

نمیدونم والا اخرین بار که جایی که صدای بلند داشت بردمش ماه محرم مسجد بود یک گریه ای میکرد از اول تا اخر مجلس رفتم دم در وایسادم