من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دو دست استکان زشت داشتم کوبیدمشون دیوار راحت شدم ازشون . حواسمم بود تو خونه نشکنم دردسر بشه برام بردم حیاط کوبیدمشون دیوار . شوهرمم رفت جارو کرد تا خانواده ش سر نرسیدن .آخه تو یه خونه زندگی میکردیم و میدونستم نیستن خونه
فکرشو بکن کفش براق کیف مجلسی دامن و کت قرمز تر و تمیز
یهو ی مرده خاک بر سر غریبه با زن سیلطش اصلا ترمز نزد عین گاو اومد رد بشه اصلا نگاه نکرد بوق نزد هیچی نکرد ما ام داشتیم خیلی قبلتر رد میشدیم اصلا تقصیر اون خاک بر سر بود یهو خودش اومد فحش داد با زنش خیلی بی دلیل که چرا اینجا این شما ما بغل تیره برق بودیم اون با ماشین کنترلش از دست داد از کلا خیابون خارج شده بود از کله پوکی خودش بود منم اعصاب نداشتم بغل راننده تاکسیا جیغ زدم بیا برو گمشووووووووو خاک بر سر بدبخت زنش نشست تو ماشین گاز گرفتن رفتن راننده تاکسیا و سبزی فروشمون میخندیدن😂😂😂😂😂😂😂😂
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂