2777
2789

شامل دعواهای ناموسی

زن و شوهرب

فامیلی

و ...😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم رو مغزم راه رفت قابلمه رو نشونه گرفتم محکم خورد به پاش دردش گرفت کلی ناله کرد.خودم قهر کردم چرا جا خالی ندادی مقصر خودتی😂😂😂😂😂

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

والا این دعواها خنده ندارن. یادشون میوفتم فقط ناراحت میشم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

نفخ کرده بودم موقع دعوا خود به خود ول میشد به صورت رگباری شوهرم نمیدونست دعوا کنه یا بخنده قیافش عجیب شده بود🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
شوهرم رو مغزم راه رفت قابلمه رو نشونه گرفتم محکم خورد به پاش دردش گرفت کلی ناله کرد.خودم قهر کردم چر ...

واااای سلطان دعوا فقط تو😂😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
دخترم عصبانی بشه آخر که فوش هاشو داد میگه اخیش دلم خنک شد😂

کاش منم میتونستم یکم فوش بدم خانواده شوهرنو حیف نمیشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یبار دعوامون شد محکم زدم تو سر شوهرم هیچی دستم اینقد درد گرفت دلم برلی شوهرم سوخت هیچی نگفت.ولی خیلی رو مخم رفت.همیشه میگه شما از بازماندگان جومونگین

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
والا این دعواها خنده ندارن. یادشون میوفتم فقط ناراحت میشم

من تو ی دعوایی عربده کشی کردم با تیپ مجلسی😂😂😂😂😂

من تو ی دعوایی عربده کشی کردم با تیپ مجلسی😂😂😂😂😂

😂😂😂

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
واااای سلطان دعوا فقط تو😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت عصبی میشم دست خودم نیست.نمیدونم چرا جدیدن خشن رفتار نمیکنم