2777
2789
عنوان

اگر جای من باشید چکار میکنید

97 بازدید | 17 پست

همسرم خیلی خوش قیافه ست من خیلی معمولی بودم ولی ژل میزنم خشگل میشم همسرم هم خیلی دوست داره  و مشکلی نداره ولی برادرشوهرم  پشتم حرف میزنه البته پشت همه حرف میزنه و خانمش به همه میگه ، مثلا میگه شایلی میخواد دوباره شوهر کنه اینکارارو میکنه یا پریماه چقدر آرایش میکنه بجاش بچه بیاره یا ..... چه عکس العملی نشون بدم ؟

عکس العملی نشون نده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو شوهرخاله زنکش رو جمع کنه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
دقیقا رفتار مناسب چیع به نظرت

شوهرت بایدجوابشو بده

خجالت نمیکشه به زنی که شوهر داره میگه میخواد دوباره شوهر کنه؟؟؟ شوهرت خفه ش نکرد؟؟

بگو شوهرت بهش زنگ بزنه بگه بار آخرت باشه پشت سر زنم حرف میزنی من خودم دوس دارم زنم ژل بزنه به هیچ کسی هم مربوط نیست من و زنم چیکار میکنیم

آن چه لایق زن خودته به زن من نسبت نده

تو فعلا وارد داستان نشو بزار شوعرت با برادرش حلش کنه

خب اینطوری به نظرت پررو نمیشه؟

اینا دیگه عادت کردن ب اینجور رفتاری

اگر فقط نسبت ب شما اینجور بود آره اعتراض میکردی اونام ساکت میشدن

ولی طرف اخلاقش اینه ک ب همه گیر میده

شوهرت بایدجوابشو بدهخجالت نمیکشه به زنی که شوهر داره میگه میخواد دوباره شوهر کنه؟؟؟ شوهرت خفه ش نکرد ...

همسرم نمیدونه ، جاریم یواشکی پچ پچ میکنه بهم میگه و من یکم هم به جاریم شک دارم میگم نکنه از خودش میگه نمیتونم به همسرم بگم کلا خانوادش اگر بهم بدی هم بکنن نمیگم بهش 

همسرم نمیدونه ، جاریم یواشکی پچ پچ میکنه بهم میگه و من یکم هم به جاریم شک دارم میگم نکنه از خودش میگ ...

اوه اوه خیلی حواست باشه ممکنه جاری بخواد فتنه کنه

ببین به جاریت بگو حرف پشت سر برای پشت سره نمیخوام بدونم کی چی گفته

میگن یکی پشت سرت حرف میزنه یه تیر رها میکنه ولی بهت اصابت نمیکنه اونی که حرف رو میاره بهت میگه در واقع اون تیر رو میاره فرو میکنه تو قلبت

حتی اگه پشت سرت چیزی گفته باشن جاریت نباید حرف بیاره و حرف ببره مطمئن باش میخواد هم اعصابتو خوردکنه هم میونتو بهم بزنه

حواست باشه پیشش چیزی نگی میره فضولی میکنه