2777
2789

که فثط میاد چسناله میکنه ازت میپرسه چیکار کنه در نهایت کار خودشو میکنه🥴😬

یا مثلا با دوست پسر یا شوهرش قهره میاد چسناله میکنه راهکار میدی حالا شوهر هیچی ولی میگی دوسپسر سمیتو بزار کنار خب اگه انقدر اذیتت میکنه تهش میبینی رفته اشتی کرده به توهم میگه حسودی میکنی😐باز دوباره قهر میکنه میاد چسناله میکنه🥴😬

خب اخه زن حسابی میخوای کار خودتو بکنی چرا میپرسیییییی

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدما رو جدی نگیر دنبال راه حل نیستن لزوما

اینا همه درد دل برای تخلیه است نه اینکه شما راه حل بدی انجامش بدن اگه انجام ندن ناراحت بشی

بعدش هم شما در حد مشورت یه پیشنهاد میدی لزوما تصمیم و پیشنهاد شما درست نیست تو صادقانه بهش بگو بقیه اش با خودشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آدما رو جدی نگیر دنبال راه حل نیستن لزومااینا همه درد دل برای تخلیه است نه اینکه شما راه حل بدی انجا ...

خب چرا میاد بد طرف مقابلو میگه خرابش میکنه بعدشم میگه داره اذیتم میکنه و بی احترامی میکنه واینا تهشم که باهاش اشتی میکنه میگه تو حسودی 

درد دل یه چیزه نظر پرسیدن یه‌چی دیگه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

دخترخالم با شوهرش به مشکل خورده بود کمکش کردم رابطشون خوب شد بعد همون آدم شد دشمنم چون شخصیتشو میشناختم وقتی روبیکا زده بودم عکس عاشقانه ازخودشو شوهرش گذاشته بود بایه بیو عاشقانه که مثلا حسادت کنم اگه من چشمم دنبال زندگیش بود که کمکش نمیکردم براش متاسفم هیچوقت حلالش نمیکنم

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

خب چرا میاد بد طرف مقابلو میگه خرابش میکنه بعدشم میگه داره اذیتم میکنه و بی احترامی میکنه واینا تهشم ...

اون فقط بهت اعتماد داره که میاد حرفاشو میزنه همه اش فقط و فقط درد دل هست تو ولی صادقانخ بهش بگو نظرت رو بزار خودش تصمیم‌بگیره خوب و بد میشه میوفته گردنت..بیخیال باش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم