2777
2789
عنوان

شما بعد عقد چیکار کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 46 پست
😁😁😁البته مادرش خانم خوبیه ایشون خودش تعصب بیخود داره

مثل نامزد‌ من 

کافیه ی چی بگم ی برخوردی میکنه بیا بیین

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما رسممونه شب اول بعد‌عقد داماد خونه دختر میمونه همونجا میخوابه ، ماعقدمون عصری ، تو خونمون بود بعد شام همه رفتن .کارا که رسیده شد و جمعو جور شد، مارفتیم تو یه اتاق خوابیدیم بافاصله، هرکدوم یه گوشه اتاق. یکم صحبت کردیم خوابیدیم .فردا صبحش بعد صبحانه رفتیم خونه مادرشوهر برانهار 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

ما رسممونه شب اول بعد‌عقد داماد خونه دختر میمونه همونجا میخوابه ، ماعقدمون عصری ، تو خونمون بود بعد ...

چه قشنگ حالا نمیشد بدونه فاصله؟🤣

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

اینجور مردا خودشون باعث میشن رابطه عروس با خانواده شوهر خراب بشه .با تعصب های خرکی ببخشید البته 😁

همین والا خدا کنم از سرش بیوفته 

ما بعد محضر یه دلخوری جدی پیش آمد 

تا صبح تو خیابونا بودیم صبح هم یکم رفتم یکم وسایل برداشتیم از مشهد راه افتادیم سمت تهران

بماند که چهار روز تو راه بودیم خخخ

یادش بخیر 

چادر میزدیم خیلی باحال بود ولی حیف سر خری بنام خواهر شوهر همراهتون بود 

ما بعد محضر یه دلخوری جدی پیش آمد تا صبح تو خیابونا بودیم صبح هم یکم رفتم یکم وسایل برداشتیم از مشهد ...

وا اون کجا اومدددد اوسکوللل😂

چه قشنگ حالا نمیشد بدونه فاصله؟🤣

هردومون خجالتی بودیم، خجالتیاااا یچی میگم یچی میشنوی ،ازدواجمون سنتی اندر سنتی بود . الانا که نزدیک ده دوازه سال میگذره ازونشب میگیم و میخندیم و افسوس میخوریم چرا ازش استفاده نکردیم واقعا حیف شد 😂

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

اینا ساکن تهران هستن آمده بودن واسه عقد با خانواده نرفت که نرفت انگاری ماموریت داده بودن بهش مراقب م ...

چطوری تو چادر خوابش میکردین که راحت باشین 😃😃من خواهر شوهر باشم بکشنم هم حاضر نیستم با عروس دوماد برم مسافرت

هردومون خجالتی بودیم، خجالتیاااا یچی میگم یچی میشنوی ،ازدواجمون سنتی اندر سنتی بود . الانا که نزدیک ...

اخیییی مادهک سنتی ولی پرووو🤣انگار ده سال یا هم بودیم 

بچه دارین؟

اخیییی مادهک سنتی ولی پرووو🤣انگار ده سال یا هم بودیم بچه دارین؟

😆😆

آره یه پسر کوچولو