2777
2789
عنوان

یه مدته یکی از صمیمی ترین‌ دوستام از خواهر نزدیک تر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 106 پست
احتمالا نامزدش گفته دور دوستاتو خط بکش اوایل زندگی جوگیر میشن طبیعیه یا دوست رو واسه زندگیش خطر میبی ...

نه این نیسن مطمعنم

ولی خب میگم چرا باید زنگ بزنم و خودم خودمو تو جایگاه متهم قرار بدم

مثلا زنگ بزنم‌بگم‌ چیه چیشده ، قطعا خودمو محکوم‌میکنم

پس زنگم‌نمیزنم اصلا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه رفیق داشتم زمان مجردی که باهم خیلی خوب بودیم وقتی من ازدواج کردم خودش کم کم ازم فاصله گرفت

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
منم یه رفیق داشتم زمان مجردی که باهم خیلی خوب بودیم وقتی من ازدواج کردم خودش کم کم ازم فاصله گرفت

بنظرم همسرت خودش ارجعیت داره به کل ادما

من الان به پارتنرم میگم من تورو دارم تو منو ، ویگ بقیه برا چی هست

دوتایی باهم‌هوا همو داریم ، هرجا بریم باهم‌میریم و چفت همیم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

ولش کن خودتو کوچیک نکن منم به دوستم باهم خوب بودیم بیدلیل رفت من گوشیمو عوض کردم شماره ها پاک شدن اونم ک اصلا ز پیام نمیداد بعد مدتها شمارشو پیدا کردم گفتم فلانی گفت نه اشتباه گرفتین!!درصورتی ک خودش بود

ولش کن خودتو کوچیک نکن منم به دوستم باهم خوب بودیم بیدلیل رفت من گوشیمو عوض کردم شماره ها پاک شدن او ...

عجب

بنظرم همسرت خودش ارجعیت داره به کل ادمامن الان به پارتنرم میگم من تورو دارم تو منو ، ویگ بقیه برا چی ...

آره دقیقا همسرم خداروشکر تمام کمبودای عاطفی و احساسیمو پر کرده دیگه نیازی به کسی ندارم دوست دارم بیشتر با همسرم وقت بگذرونم تا کس دیگه ای

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
آره دقیقا همسرم خداروشکر تمام کمبودای عاطفی و احساسیمو پر کرده دیگه نیازی به کسی ندارم دوست دارم بیش ...

شکر خدا واقعا

حق داریولی خب جواب بدهمن همیشه میگم‌چرا من خوبی خودم رو بخاطر بدی دیگران از دست بدماونا بیشعورن اونا ...

درست میگی ولی دیگ طرف مهم نیست برام البته الان درگیر بچه کوچیکم گاهی کلا یادم میره جواب بدم

درست میگی ولی دیگ طرف مهم نیست برام البته الان درگیر بچه کوچیکم گاهی کلا یادم میره جواب بدم

ارا البته ازین جهت هم واقعا زمام ادمو سرد میکنخ

باعث میشه آدم کم کم دل بکنه دیگه

دقیقا

امیدوارم کنار بیای و حالت خوب بشه🫠❤️

مچکرمم

ایشالله

یه بار ۳ روز و ۳ شب اومد خوابید خونمونانقدر خوشگذستواقعا نمیفهمم چی شد یهو صفر تا صد عوض شد

همون که گفتم یا خودش بخاطر نامزدش و زندگیش ازتون دور شده یا نامزدش ازش خواسته شک نکن