2777
2789
عنوان

یه مدته یکی از صمیمی ترین‌ دوستام از خواهر نزدیک تر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 101 پست
منم عین تو یدونه رفیق داشتم خیلی با هم خوب بودیم ولی یهو سرد شد بدون دلیل

اخه حیف اون دورانه ک تموم بشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

خیلی بدهمن دورم‌ پره‌ ادمهولی دلم‌ نمیخواد کسی ک یه روز اوتقدر جور بود باهام یهو بره

ببین من حس میکنم یکی اومده تو زندگیش چون جدید هس براش جذابیت بیشتری از تو داره آخه سه ماه چجوری درگیری داره که میتونه اینستا سر بزنه ببین مثلا خودمون با کسی که دوستش داریم هنوز اعلان پیام میاد سریع جوابش میدیم ولی کسی رو که دلمون نمخاد شاید چند روز  جواب پیام هم ندیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوبه بودیم باهممیگم‌یبار دیگ‌براش زنگ‌بزنمبماند ک‌اون بیشعوره

نه اذیتش نکن نمی‌خواد باهات در ارتباط باشه شما هم عزت نفس داشته باش واسه خودت ارزش قائل باش زنگ نزن اصلا

ببین من حس میکنم یکی اومده تو زندگیش چون جدید هس براش جذابیت بیشتری از تو داره آخه سه ماه چجوری درگی ...

اتفاقا تو همین مدتا به من نگفت ولی انگار میرفت سرکار اونجا با کسایی دیگه اشنا شده بود

میدونی   واقعا ناراحتم اونو خیلی دوسش داشتم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

شاید کار بدی هم نکرده باشی کلا تایپت رو دوس نداره ناراحتی نداره برای هممون تو زندگی پیش اومده این حس ...

چطور ۸ سال تایپ هم بودیم؟

نه اذیتش نکن نمی‌خواد باهات در ارتباط باشه شما هم عزت نفس داشته باش واسه خودت ارزش قائل باش زنگ نزن ...

حرف اون‌کاربره ذهنمو مشغول‌کرد

ینی کسی پشت‌سرم‌حرف زده؟

اتفاقا تو همین مدتا به من نگفت ولی انگار میرفت سرکار اونجا با کسایی دیگه اشنا شده بودمیدونی واقعا ...

همین دیگه ادمای جدید میدونم ناراحتی و بازم دوست داری بهش زنگ بزنی ولی یکم برای خودت شخصیت قائل باش 

من زیاد پست های شما رو دیدم آدم منطقی هستین

حرف اون‌کاربره ذهنمو مشغول‌کردینی کسی پشت‌سرم‌حرف زده؟

شنونده باید عاقل باشه 

اگه فهمیده باشه یه طرفه قضاوت نمیکنه پس به درک 

صبر داشته باش 

شاید پارتنر پیدا کرده داره با اون وقت میگذرونه نمی‌خواد فعلا با شماها باشه بو ببرید و نظر بدید 

صبر داشته باش لطفا چند روز 

همین دیگه ادمای جدید میدونم ناراحتی و بازم دوست داری بهش زنگ بزنی ولی یکم برای خودت شخصیت قائل باش م ...

این مدت بشدت دادم خودمو‌ سرگرم‌ میکنم 

هرکاری میکنم ک بیکار نشم و هیچوقت منت بودن ادمارو نکشم

مرسی ازت ، حداقل صحبت کردن راجبش یزره حالمو بهتر میکمخ

رودربایستی داشته باهات الان دیگه نمیتونه بیشتر از این ادامه بده چرا برات مهمه ؟ انگار خیلی اذیتی از ...

یه بار ۳ روز و ۳ شب اومد خوابید خونمون

انقدر خوشگذست

واقعا نمیفهمم چی شد یهو صفر تا صد عوض شد

بر فرض که حرف زده چجور چشمشو روی هشت سال دوستی بست?!

اره دقیقا