2777
2789

من تو کل دنیا یک دوست دارم کلا درونگرام و اجتماعی نیستم که با کسی اوکی بشم ۵ ساله با همیم هر روز همو میبینیم جز در مواقع خاص همه چیز باهم درمیون میزاریم و خیلی صمیمی هستیم اما یکسالی هست که دوتا دوست دیگه هم داره و با اونا صمیمی شده و نمیدونم چون خودم فقط با اونم وقتی با اونا میره بیرون من اعصابم بهم میریزه یا وقتی از اونا حرف میزنه حرص میخورم واحساس میکنم من دارم میرم کنار واونا ارزش بیشتری دارن براش ولی در کل مسائل خانوادگی و رابطش اصلا با اونا درمیون نمیزاره و به من میگه 

عزیزم هیچکس رو نمیتونی نگه داری

اینقدر آدم میرن و میان منم تو سن کم حساس بودم

تو هر سنی یا هر جایگاهی اینقدر آدم میاد تو زندگیت هیچوقت نمیتونی همش با یکی در ارتباط باشید و بگی باید با من باشه خودخواهیه چون آدم ها موجودات اجتماعی هستن پس میتونن هرچند تا دوست ک بخوان داشته باشن 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی ۳دوست بگیریم چون ممکنه اون دوست یروز رابطه اش قط شه با ما

نه دقیقا منظورم این نیست اما یکی از راهای تشخیص فرد افسرده تو مثلا ۵۰ تا سوال یکیش اینه که کمتر یا بیشتر از ۳ دوست داری چون داشتن دوست و ارتباط اجتماعی به آدما از نظر روحی کمک میکنه میگن حداقلبا ۳ نفر دوست باشید حالا یکی صمیمی تر اما وقتی انحصاریش میکنی در معرض آسیب از طرف کسی که دوستته بیشتر قرار میگیری

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم