2777
2789

ببخشید اگه ما دعا کنیم نادعلی یا سوره شمس بخونیم که اگه تو قسمت و صلاحمون هست این آدم عاشق ما بشه گناههه؟؟

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه گناه نیس

اخه چند جا گفتند اگه با دعا بیاد کسی گناهه و خوب نیست برای اون گفتم یعنی گناهه یا نه

😂چرا داری مجبورش میکنی ک عاشقت شه بگو خدایا اگه به صلاحمه مهر منو بندازش تو دلش بیاد منو بگیره آخه ...

مجلو نمیکنم 😂

میخواستم اگه تو صلاحه با دعا کنم اگه صلاح هم نیست نشه اینطوری بخوام از خدا خوب دعا هم تاثیر داره دیگه یا بشه یا من بیخیال شم و یادم بره

اخه چند جا گفتند اگه با دعا بیاد کسی گناهه و خوب نیست برای اون گفتم یعنی گناهه یا نه

ببین اگر دعا بگیرید گناه هست ولی اگر دعای عادی مثل همین دعاهای لفظی خودمون که سر نماز و.و میکنیم باشه اوکی

ببین اگر دعا بگیرید گناه هست ولی اگر دعای عادی مثل همین دعاهای لفظی خودمون که سر نماز و.و میکنیم باش ...

نه همین دعای عادی خودم از اون یکی ها میترسم دعانویس و اینا میخوام اگه خوبه و کسی تو زندگی طرف نیست خدا درست کنه اگه نه هم کلا از یاد من برا

نه جانم...

طلسم و جادو بده.

دعای قرآنی که از خدا بخوای طرفو قسمتت کنه خیییییلیم قشنگه... ان شاءالله خدا هر چی خیره نصیبت کنه ⚘⚘

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..