2777
2789
عنوان

تاحالا از مرگ کدوم هنرمند وسلبریتی خیلی ناراحت شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 239 پست
اقای سعید راد ایلیا پسیانی سیروس گرجستانی Amy w..XxXtentasionMerlin monroبا اینکه بعضیاشون خیلی وقته ...

اگه شاهرگم بره نامردی رو خاک نمیکنم#سعیدراد🙂🖤

مرلین‌ مونرو خیلی قشنگ میگه: «من گاهی آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم، اشتباه می کنم، از کنترل خارج می شوم و کنترل کردنم سخت می شود؛ اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید.»🙂🖤

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اینکه کوچیک بودم اما مرگ مرتضی پاشایی خیلی بهمم ریخت

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اره . خانه ی سبز یادمه . فیلم پرمحتوایی بود کاش الانم از این جور فیلما بسازن . چون به جوونا درست زند ...

دیگه هیچوقت وهیچکس نمیتونه مثل اون فیلمارو بسازه به نظرم💔

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

علی انصاریانمرتضی پاشاییعلی سلیمانی رضا داود نژادازاده نامداریزهره فکور صبورماه چهره خلیلیکلا مرگ جو ...

آه از آن رفتگان بی بازگشت💔🙂🖤

عزیزم اینا قبرم دارن تو اینترنت سرچ کن و مرحوم هایده عزیز

هایده داره 

ولی حمیرا نه 

حمیرا بدبخت زندس

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

چرا فوت شدن ؟ داشتن فیلم بازی میکردن اونحا تصادف کردن؟

ارع عزیزم توی بیروت سرپروژه کاری بودن ماشین چپ کرده سرفیلمبرداری

دوستان برای شادی روح همه هنرمندان یک فاتحه بخونید❤️

🙂🖤

عزیزم سرچ کن 😂😂

یادت بیار هرسال میگن حمیرا مرده 

ولی هرسال هم تکذیب میشه😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕