2777
2789
عنوان

تاحالا از مرگ کدوم هنرمند وسلبریتی خیلی ناراحت شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3843 بازدید | 239 پست
ژاله علو چون روز قبلش فیلمشو دیدم فکر میکردم مرده براش فاتحه خوندم دو روز بعد به رحمت خدا رفت 🖤

روحشون شاد💔

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

زنده یاد خسرو شکیبایی: من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جدای ...

اره . خانه ی سبز یادمه . فیلم پرمحتوایی بود کاش الانم از این جور فیلما بسازن . چون به جوونا درست زندگی کردن رو یاد میاد روابط بین همسر و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علی انصاریان

مرتضی پاشایی

علی سلیمانی 

رضا داود نژاد

ازاده نامداری

زهره فکور صبور

ماه چهره خلیلی

کلا مرگ جوونا ناراحتم میکنه.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
دوست دارم زمان مرگم را خودم تعیین کنم*علی انصاریان🙂

روحش شاد 💚

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
سیروس گرجستانیفتحعلی اویسی

در این دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی ؟ سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی *سیروس گرجستانی

🙂🙂

میزند باران به شیشه *اویسی

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

دوستان برای شادی روح همه هنرمندان یک فاتحه بخونید❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

من واسه مرحوم ناصر عبدالهی

تا چند وقت انگاری یکی از عزیزانم رو از دست داده بودم 

از اول تا همین الان همین لحظه یادش میفتم اون آهنگش که میگفت 

به یکی نونوای دادی به یکی یه لقمه نون رو مخم پلی میکنه

*دوست دارم زمان مرگم را خودم تعیین کنم.

*کاش قبل از مادرم بمیرم

مرحوم ازاده نامداریمرحوم زهره فکور صبور که واقعاااااا قلبم براش غمگین شد مرحوم گرجستانی

حیف شدن واقعا💔

ارشا اقدسی به طرز عجیب و زیادی ناراحت شدم

روحش شاد💔

هیچکس خواننده مگه فوت شده ؟

منظورش هیچکدومه