2777
2789
عنوان

مجرد بمونید و بمیرید اگ نمیتونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینک ببینی پدر و مادرت دارن به هم فحش میدن ..قلبم تو این سالا هزار بار شکست

💔💔 واقعا خیلی دردناکه 

از خدا می‌خوام بهت آرامش بده تلافی همه ی روزای سخت🥲 

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

من همیشه به مامانم میگم 

چرا وقتی دیدی باهم تفاهم ندارید مارو آوردی 

تا چشم باز کردم دعوا دیدم و دعوا 

اصلا حسود نیستم ولی همیشه حسرت زندگی دختر خالمو میخورم وقتی آنقدر خانواده خوب و آرومی داره 

من همین الان تو این سن عصبی شدم 😞💔

من همیشه به مامانم میگم چرا وقتی دیدی باهم تفاهم ندارید مارو آوردی تا چشم باز کردم دعوا دیدم و دعوا ...

منم گفتم بهشون

جوابی ندارن ،گاهی وقتا میگن برو خودتو بکش

مث تو حسود نبستم ولی میرم تو خودم وقتی میبینم دوستام خانواده‌ خوبی دارن،حمایت شون میکنن ،ولی من ..

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏

خصوصا این خیلی مهمه

دختر یا پسر در دوران مجردی و حتی از بچگی یه سری چیزای غیر طبیعی دارن پدر و مادر میگن حتما تنبله یا حرف گوش نکنه یا... ازدواج کنه درست میشه 

به طرف مقابلم نمیگن چه مشکلی داره و بعد ازدواج رفع نمیشه مشکلات اون جوون و  همسرش هم زجر میکشه و بعد که بچه به دنیا میاد بچه هم مشکل داره و تازه معلوم میشه اون جوون مشکل ژنتیکی داشته و به حساب تنبلی و حرف گوش نکردن و... گذاشته شده و حالا منتقل شده به بچش 

کاربری دست دو نفره