2777
2789

عالم و ادم وکل دنیارو مقصر میکنه و به همه لعنت میفرسته جز شوهر خودش

درمورد خیانت دوطرف مقصرن بله درسته ولی تو دنیا فقط یه نفر به شما موقع ازدواج قول تعهد داده نه هرکی اون بیرونه

اونی که اسمش تو شناسمتونه وظیفه داره بهتون متعهد باشه نه اون خانوم غریبه

گرچه که ۹۹درصد مواقع هم اول مرده شروع کننده بوده و حتی خودشو مجرد جا زده

پس یه انگشت اتهامی هم به سمت اون مرد هول و هرزه بگیرین به جای پاک و منزه جلوه دادنشون و توجیه خیانت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اول ب شوهرشون میگن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه بابا همین تاپیکی که شوهرش تو اسنپ بوده رو ببین

اتفاقا همون گفته از شوهرم سرد شدم پس توقع داشته از شوهرش و ناراحته و هم گفته شوهرم مقصرع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا...نرهای متاهل اغلب میگن ما مجردیم یا با زنم زندگی نمیکنم یا کنارهم فقط هم خونه ایم یا دنبال ان ...

دقیقا اصلا تا مرد مریض نباشه هیچ زنی اجازه نمیده به خودش که نزدیک طرف بشه

اتفاقا همون گفته از شوهرم سرد شدم پس توقع داشته از شوهرش و ناراحته و هم گفته شوهرم مقصرع

خب دیگه گفته بود تقصیر دختراست که خیانت شده بهم و شوهرم خیلی پاک بوده حالا از چشمم افتاده