2777
2789

واسه ابروم ارایشگاه جاریم رفتم

فامیل همسرم اونجا بود

فامیل همسرم پرسید کادو روز زن چی خریدین

جاریم گفت میخواستم طلا بخرم (ماشین ندارن) دیدم ماشین واجب تره ماشین خریدم

اونم گفت منم طلا گرفتم

بعد اینارو هم با ی لحن فوق پزی حال بهم زن گفتن

منم اصلا همکلام نشدم

بعد دوباره جاریم سوزنشو انداخت رو من تو هنوز رانندگی نمیکنی بعد رو به اون خانمه گفت با اسنپ میره میاد همش

گفتم بله حوصله رانندگی ندارم

واقعا هم همینه اصلا علاقه ای به رانندگی نداشتم و ندارم

گواهیناممو الان ۳ ساله گرفتم ولی رانندگی نمیکنم

شما بودین دوباره با این زن همکلام میشدین

برادر شوهرم خیلی گله قبولش دارم زنشو نه

همسرمم اصرار داره اینارو دعوت کنم خونه

کلی ادمو ک روی هم ۲۰_۲۵ نفرن منم باردارم ماه های اولمه حالم خوب نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو بگم جاریم کار ابروش خوبههر سالن معروف دیگه ای رفتم چهار تا دونه ابرومو برمیدارن هیچ تغییری نمیک ...

فامیلو ک نمیشه دور بندازی .دعوت کن بیان کم حرف بزن تو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اگ بارداری ک نمیشه خب بهشون بگو انشالله بعد بارداریم دعوتتون میکنم ی شب بیایید دورهم باشیم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سوال بدی نپرسیده گفته رانندگی نمیکنی مته به خشخاش نذار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

در واقع خواهرشوهرمو دوست دارم دعوت کنمچون تنها کسی بود دوران عقد هر ماه مارو دعوت میکردهمسرم لج کرده ...

شما الان کسیو دعوت نکن ماهای اول بارداریته وخطر سقط زیاده

در واقع خواهرشوهرمو دوست دارم دعوت کنمچون تنها کسی بود دوران عقد هر ماه مارو دعوت میکردهمسرم لج کرده ...

شما الان کسیو دعوت نکن ماهای اول بارداریته وخطر سقط زیاده