2777
2789
عنوان

iui🤰🏻آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
ای وی اف نه آی یو آی انجام دادم اسپرمو ب تخمک تزریق کردن به اصطلاح لقاح مصنوعی

خوب من دیدم بعضیا دو قلو وسه قلوهم یا ای یو ای باردار شدن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

شوهرمن هم اسپرمش ضعیفه. اما منم ذخیره تخمدانم مشکل داره.

وای دقیقا مثل من 😭

بعد 30 ماه طاقت‌فرسا امروز آی یو آی کردم ب امید خدا بگیره هیچکس جز خواهرم خبر نداره

با خانواده همسرم هم تو یه ساختمونیم 

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب من دیدم بعضیا دو قلو وسه قلوهم یا ای یو ای باردار شدن

اون دیگه بسته ب ژن و تخمک و اسپرم داره

با دارو ها فولیکول خوبی داشتم اسپرمم با کیفیت بود ژنشم داریم هم من هم همسرم ایشالله قسمتمون بشه🥺

وای دقیقا مثل من 😭بعد 30 ماه طاقت‌فرسا امروز آی یو آی کردم ب امید خدا بگیره هیچکس جز خواهرم خبر ندا ...

نگرانی و استرس نداشته باش مدام بخودت بگو خدایا من به تو ایمان دارمو توکلم بتوئه هرچی صلاحمه همون بشه. الهی که هر چی خیرهس برات پیش بیاد. من خیلی وقته قید بچه رو زدم . از شوهرم راضی نیستم.

اون دیگه بسته ب ژن و تخمک و اسپرم دارهبا دارو ها فولیکول خوبی داشتم اسپرمم با کیفیت بود ژنشم داریم ه ...

انشالله بچه سالم وتپل مپل میاد تو دامنت

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

🌺چقدر هزینه کردی عزیزم

سلام عزیزدلم🤍

دو بار توسط پزشک معاینه شدم

دو بار سونو واژینال

دو دوره دارو

عکس رنگی با بیهوشی

خود عمل آی یو آی

مجموعا چیزی نزدیک ب 8 تومن