2777
2789

باور کنید قسم میخورم که راست میگم نگید دروغ میگی ما یه همسایه داریم اوایل خیلی خیلی مرد خوب و آدم حسابی بود زن و بچه هم داشت یهو دیونه شد یه شب زن و بچه هاش رو گرفت زیر بار کتک پلیس اومد به بدبختی نجاتشون داد حالا مرده هیچ کس جرات نداره نزدیکش بشه گاهی خواهر و مادرش واسش غذا میبرن بعد اون روز مادرش میگفت بردنش بیش یه روحانی (میشناسم خیلی آدم درست و باخداییه ) و گفته پسرش توسط اجنه تسخیر شده و حتی ازشون بچه دار هم شده زنه به مادرم میگفت خود پسرس چند بار گفته کاری به بچه هام نداشته باشید حالا همه اینا به کنار خونه مون با مرد دقیقا کنار همه خیلی نزدیک من از وقتی این داستان رو شنیدم اینقدرررر میترسم چون قبلش یه اتفاق های میوفتاد احساس میکردم خونه مون جن داره اتفاق هایی که فقط خودم نه خواهر هام هم چند بار گفتن مثلا سر و صدا از تو آشپزخونه میومد و فلان خیلی میترسم چیکار کنم ؟ شبا تا صبح از ترس خواب ندارم😔💔

نشانه جهل و آگاهی پایین هست به جای مراجعه به روانپزشک پیش دعا نویس بردنش

هزار بار بردنش فایده نداره چندین بارم تیمارستان بستری کردن بعد اجنه وجود داره حتی توی قرآنم اومده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره