2777
2789

من و اون فامیلیم
البته فامیل دور و رفت و آمد زیادی نداریم

من ی ماه پیش  با یه پیج فیک خودمو معرفی کردم و بهش اعتراف کردم ک دوسش دارم سه ساله ولی بهش نگفتم 

گفت که نه و من یکی دیگه رو دوست دارم ( اینو الکی بهونه آورد ک من ولش کنم چون فک میکرد فیکم و میخوام سرکارش بزارم😂)

رسید شب یلدا پیام تبریک فرستادم گف ممنون بعدش پرسید تو فلانی گفتم آره اسممو از کجا میدونی(چون فامیل دورن اینو پرسیدم ازش گفت مگه میشه فامیلامون نشناسم ، انتظار نداشتم اسممو بدونه احتمالا از خانوادش پرسیده😂)

چند شب پیش من رو استوریاش ریپلی زدم پرسیدم جوابمو داد بعد دو دقیقه خودش پیام داد تو واقعا فلانی(اسممو گفت)هستی؟ من گفتم آره گف اگه همونی عکستو بده تا باورم شه(چون پیجم فیک بود همچنان فک میکرد سرکارش میزارم) بعد منم یه تار فرستادم روش خط خطی کردم ولی چهرم مشخص بود بعدش که مطمئن شد منم سوال پرسید

گفت چرا عاشقمی؟ من ک هیچی ندارم (اوضاع مالی‌شون زیاد اوکی نیس)

گفتم تو خودت واسم مهمی و عاشقی دلیل نمیخواد

گفت الان عاشقمی؟تو ک سنی نداری این حسا زودگذره بهش گفتم اگ زودگذر بود سه سال طول نمیکشید   (۱۸سالمه عزیزان🙂)

راجب سن و سالمون صحبت کردیم یه ویسم فرستاد صداشو تا حالا نشنیده بودم خیلی قشنگ بود صداش🥲🥺

بعد دیگه حرفی برای زدن نداشتیم نیم ساعت گذشت

بعدش

رفت لایو گرفت که فقط من توش بودم سوار ماشینش بود

میخواس تا ازش بپرسم کجاست منم پرسیدم و گفت فلان جا بعد ۲۰ دقیقه پرسیدم رسیدی خونه؟ گفت چرا میپرسی؟نزاشت جواب بدم سریع  گفت  کو عکست واضح بفرست چن تا  من گفتم یکی فرستادم دیگه عکسم به چه دردت میخوره گف میخوام ببینم 

ولی من نفرستادم بهش گفتم ندارم دیگه لایک کرد بعدش چتمون به پایان رسید

امید داشته باشم که جواب مثبت بده ب نظرتون؟

ایا به نظرتون اصن دوباره پیام میده!؟؟

راستی دیشب ساعت ۱۲ تم رنگ پیامامونو عوض کردم پیامش رفت واسش امروز صبح سین زد چیزی نگفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا؟ از کجا فهمیدی خودش میگیره؟چون همیشه میخواد من اول بهش پیام بدم؟

اینک عکس میخاد برای ی بار کافیه ک بشناسه ولی تن تن میگ باید بهش شک کرد 

اگرم منتظره توعه پ بدی نکن اینکارو ‌کلا فراموشش کن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲