2777
2789
عنوان

تجربیات من از لیزر موهای زائد🌊🐚🤍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 10019 بازدید | 281 پست
اها خب هروقت متاهل شدی انجام بده

منم کندلا میرم لیزر ولی بشدت موهام زیر پوستی شدن و حتی جاهایی که مو در نمیادم روزنه هاش هست با اینکه ده جلسست دارم میرم دیگه نا امید شدم پوستمم معمولیه و حتی میتونم بگم سفیدم موهامم هم کرکی داشتم هم ضخیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کندلا میرم لیزر ولی بشدت موهام زیر پوستی شدن و حتی جاهایی که مو در نمیادم روزنه هاش هست با اینکه ...

مشکل هرمونی ندارید؟ 

موی کرکی اصلا نباید لیزر بشه 

ولی نمیدونم چرا روی موهای ضخیم جواب نداده

احتمالا باید دستگاهتونو عوض کنید 

با یک اوپراتور لیزر هم مشورت کنید اونا خیلی بهتر میتونن راهنمایی کنن 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

دلم میخواد لباسام تو تنم خوب باشن خیلی اعتماد به نفسم پایینه ب خاطر این مسئلهولی کسی درکم نمیکنه

عزیزم این چه حرفیه 

اعتماد به نفستو ببر بالا 

هرکسی یه فرم بدنی داره 

سوتین اسفنجی بزن اگه خیلی برات مهمه 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

عزیزم این چه حرفیه اعتماد به نفستو ببر بالا هرکسی یه فرم بدنی داره سوتین اسفنجی بزن اگه خیلی برات مه ...

نمیدونم دست خودم نیست واقعا 

خیلی به خودم حس منفی دارم

چون ورزش میکنم اسفنجی باعث میشه بدتر اب شن 

نمیدونم دست خودم نیست واقعا خیلی به خودم حس منفی دارمچون ورزش میکنم اسفنجی باعث میشه بدتر اب شن

نه موقع ورزش اصلا اسفنجی نزن 

تو مهمونی و اینا منظورم بود 

افرین که ورزش میکنی😍مظمعنا انقدر اندامت زیباست که کسی از سینه هات ایراد نمیگیره 

هرچند سینه کوچیک ایراد نیست اصلا 

و همه هم سینه بزرگ نمیپسندن 

سلیقه ایه 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

عزیزم یکی از کاربرا‌ می گفت این قسمتشون با لیزر سوخت برای شما مشکلی پیش نیومد از لحاظ رنگ و مو و واس ...

نه عزیزم مشکلی پیش نیومد و از بیکینی هم نتیجه عالی گرفتم 

هیچ مشکلی نداره عزیزم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

عزیزم یکی از کاربرا‌ می گفت این قسمتشون با لیزر سوخت برای شما مشکلی پیش نیومد از لحاظ رنگ و مو و واس ...

فقط اینکه بخاطر تغییرات هرمونی بارداری ممکنه موها دوباره دربیاد 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

آها مرسی من خودمم از کجایی برای پاهام استفاده می کنم و پرهام برق می زنه بعدش ولی از این کثیف کاریا خ ...

نه مشکلی پیش نمیاد 

فقط باید ۳ یا ۴ سال از اولین پریودتون گذشته باشه 

بله کل بدنو لیزر کردم

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

من دو با رفتم و بیشتر نشد ادامه بدم شرایطم مساعد نبود با همون دوباری ک رفتم موهای زائدم پنجاه درصدش کم شده الان خیلی کمن باید دوباره برم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خدا کنه وسوسه شدم بدم فاصله بین جلسات چند روزه؟

یک ماه عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋