2777
2789
عنوان

عادیه یا توهم زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 32 پست
امضات عالی بودمنم ۲۸ سالمه و منتظر همچین حرفی بودم🥰

قربونت بشم

انشالله موفق باشی همیشه😍❤️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

نترس جنه کاریت نداره

مگه من گفتم جن هست🤨

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهم زدی خواهرم

😂😭

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
😐نههههه

مطمئنی😂😂😂😂

)بیاید حرصش بدیم(

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منم صبحا، میشنوم😂😂😂 انگار حوالی ساعت شش و هفت صبح قبل بیدار شدن کسی هست کنارم!

من ۳/۴

قبلا میخوابیدم

الان چون درس دارم تا ۳/۴ بیدار میمونم بعد میخوابم اینجوری میشه

باز متوجه نفس ها میشم و دور خودمو میگردم قطع نمیشه 

صدای نفس کسی هست که حرسی‌ میشه اونجوریه خیلی بلنده انگار دقیقااا کنار گوشته

احتمالش هست که صدای نفس خودتو بشنوی و فکر کردی برای یکی دیگس

نفس خودمم قطع میکنم دور ورمو نگاه میکنم

صدای نفس عادی نفس عادی نیست

کسی هست که حرسی میشه صدای نفسش میره بالا اونجوریخ

من ۳/۴قبلا میخوابیدمالان چون درس دارم تا ۳/۴ بیدار میمونم بعد میخوابم اینجوری میشهباز متوجه نفس ها م ...

ماله من آرام هست، 😂🤦🏻‍♀️ بنظرم توجه نکن

چون ساعت ۳ تا ۴ صبح

ارواح پا تو دنیای ما میذارن

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
بخنداگه قبر پدرانمونو بشکافیممیبینیمنیششون تا بناگوش بازه.

اره چون اینجوری بودن که ما شمارو زاییدیم افتادین وسط گرونی طلا و این چیزا برین حال کنین

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بی خوابی هم نداشتی این چند وقته

نه صبح خوابیدم ظهر هم خوابیدم

الان سر پا بودم داشتم نگاه میکردم ببینم کی دم دره از اون چشمی در بعد صدای نفس شنیدم