2777
2789
عنوان

شوهرتون تپل دوست داره یا لاغر

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 109 پست
والا یبار گفتم ب لاغرا برخورد و کلی فوش کشی کردن حالا خودت ببین دگ فرقت بالاغرچیه

😂😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی چی بده اونو بهت دادن

تعریف این عطاری رو خیلی شنیده بودم رفتم پیشش گفتم چیزی می‌خوام برا چاقی گفت من دوتا چیز دارم این معجون و یه چیز دیگه منم این معجون رو آوردم دوماه ازش خوردم ولی بهم گفت هروقت خواستی قطع کنی بیا تثبیت کننده بهت بدم من بعداز دوماه رفتم ازش گرفتم خوردن اونم یه ماه طول کشید

برای کسی ک کمبود وزن داره صافه صافه هم جوابهه؟

کرامس بخور عزیزم

من برای خواهرم سفارش دادم باهاش عالی شد الان ۶ ماه گذشته ولی وزنش بازنگشت و الان خیلی عالیه بدنش

قبلا صاف صاف بود

من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄