2777
2789
عنوان

مجرد ها ومتاهل ها بیاین توروخدا

166 بازدید | 23 پست

سلام من عقدم چنین سال هم باهم دوست بودیم.

بخاطره وضع مالی بد نامزدم اسنپ میره 

اینجا همین الان دوتا تایپک خوندم نوشته بودن کراش زدم ب راننده اسنپ یا یکی میگه شوهرم خیانت کرد با اینکه خیلی دوسم داشت اونم اسنپ کار می‌کرده. 

منم خیلی حالم بده میترسم ی روزی هم بهم خیانت کنه.

اینم بگم پدرشوهرم ب مادرشوهرم خیانت کرده و طلاق گرفتن 

نامزدم بهم گفت من هیچچچ وقت اشتباه پدرم رو نمیکنم هیچ وقت نگران این قضیه نباش چون مامانم و من خیلی سختی کشیدیم

بابا این خرافات چیه مد شده تو سایت چه ربطی به شغل داره آدم اگه خراب باشه آخوند هم بشه بازم خیانت می‌کنه ....

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش اون زجر دیده از خیانت پدر  یا مادرش نمیکنه اون کارو

داداش منم اسنپه اینجور چیزی نیست کلا.

ولی گفت دخترا کرم زیاد میریزن

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

بابا چه ربطی داره

هرکس که در تعامل با مردم باشه مثل شغل سوپری ، تاکسی ، فروشتده ، مغازه داره

همه اینا روزانه کلی زن میبینن

حالا شما اقلیت جامعه ک ذات خودشون کرم داره و شغلشون در تعامل با جامعه هست رو چرا جمع بندی به کل مردم میکنی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

ربطی به اسنپ نداره ذات مرد مهمه

اخه عزیزم اینجا تو تایپک پربازدید رو گفته کراش زدم یا میگن مخش رو بزن یا بهش درخواست بده.

و یکی دیگه همین چند دقیقه پیش گفت نزرین شوهرتون بره اسنپ کار کنه بهم خیانت کرد منم میترسم 

بابا این خرافات چیه مد شده تو سایت چه ربطی به شغل داره آدم اگه خراب باشه آخوند هم بشه بازم خیانت می‌ ...

گفتم پایین عزیزم درسته ذات مهمه ولی هر مردی باشه وسوسه میشه ب درخواست و عشوه های ی سدی خونه خراب کنا

گفتم پایین عزیزم درسته ذات مهمه ولی هر مردی باشه وسوسه میشه ب درخواست و عشوه های ی سدی خونه خراب کنا

نگران نباش عزیزم هرکاره ای باشه اگر ذات بدی داشته باشه بازم خیانت می‌کنه 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

وقتی به مرد حق وسوسه شدن میدی پس منتظر خیانت باش. از ماست که بر ماست. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.