2777
2789
عنوان

آزمون شهری رد شدم حالم داغون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست
من بار ۴ بودهیچکس ماشینشو نمیده دستم تمرین کنمخودمونم نداریم

خب پس گواهینامه گرفتنت برا چیه . بیکاری ؟ من سال ۹۸ بدو بدو بعد از کنکور رفتم گواهینامه گرفتم بجز سال اول پشت فرمون ننشستم. ماشین نداشته باشی و ماشین ندن دستت گواهینامه داشتن بیخوده ‍! سعی کن ماشین بخری هرچه زودتر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دفعه چندمت بود ؟ عموی من استاد دانشگاهه . موقع آزمون رانندگی ۱۳ بار رد شد دفعه ۱۴ قبول شد 😂 تازه بد ...

استرس گرفتم خراب شد

بهم گفت ماشین نداری تمرین کنی نه?گفتم نه

گفت داداشی عمویی?

گفتم نمیدن ,داداشم ندارم

اقوام ما انگار ببخشید سگ صفت هستن ماشین میدن 

دل شکسته💔

من دفعه سوم قبول شدم

اونجا که میرفتم خیلیا بودن که بیشتر از ۷ ۸ بار آزمون داده بودن و قبول نشده بودن 

کنکورم دفعه اول رشته دلخواهم نیاوردم

ببین تنها نیستی

خیلی چیز طبیعی ای هست

ناراحت نباش آخرش قبول میشی

استرس گرفتم خراب شدبهم گفت ماشین نداری تمرین کنی نه?گفتم نهگفت داداشی عمویی?گفتم نمیدن ,داداشم ندارم ...

عزیزم توقعت بالاست

شما خودت هم ماشین داشته باشی به کسی نمیدی 

همه خودشون لازم دارن

ایشاا.. ماشین بخرید

افرین به این اراده خوشم اومد جنگجو واقعی من بار اول قبول شدم ولی پشت ماشین نمیشینم چون بابام گفت ماش ...

ن بابا چه جنگ جویی دوبار امتحان دادم مردود شدم دیگ نرفتم دوباره چن ماه بعد رفتم همش با فاصله امتحان دادم اخر بعد دو سال بزور فرستادنم برو ازمون بده فرصت پروندت تموم میشه

دیگ بعد دو سال امتحان دادم قبول شدم🤣

نگو اینجوری ان شالله قبول میشی 

ببین من بار اول قبول شدم اما به این نتیجه رسیدم که هرکی بار اول قبول میشه راننده خوبی نیست هرکی هم چندین بار امتحان میدن تا قبول بشن رانندگان بد نیست 

خب پس گواهینامه گرفتنت برا چیه . بیکاری ؟ من سال ۹۸ بدو بدو بعد از کنکور رفتم گواهینامه گرفتم بجز سا ...

جور نمیشه واممون,وگرنه خریده بودیم 

لعنت به بانک

دل شکسته💔

استرس گرفتم خراب شدبهم گفت ماشین نداری تمرین کنی نه?گفتم نهگفت داداشی عمویی?گفتم نمیدن ,داداشم ندارم ...

ببین منو ‌ یه مربی پیدا کن ‌ بگو خارج از تایم بهم یاد بده یه پولی بهت میدم خصوصی یادت بده ‌ . یه جلسه ولی درست حسابی. من یبار رد شدم دفعه دوم اینکارو کردم . قشنگ یکی یکی باهام کار کرد رفتم امتحان قبول شدم

بار دوم قبول شدم

که مردودی اولم تقصیر من نبود

اگه تقصیر مت بود خانواده ام از تیکه و کنایه ولم نمیکردن

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

عزیزم توقعت بالاستشما خودت هم ماشین داشته باشی به کسی نمیدی همه خودشون لازم دارنایشاا.. ماشین بخرید

ببین واقعا کسی بخواد بده میده,خودشم بیاد بشینه کنارم خب

دل شکسته💔

خب عزیزم الان تو این زمونه توقع زیادیه که از هرکسی به جز بابا مامان یا شوهرت انتظار داشته باشی ماشین بده دستت

شما با یکی از مربی های آموزشگاه یه بار دیگه برو تمرین

من یه جلسه اضافه تر با مربی رفتم هزینش زیاد نبود خیلی بهم کمک کرد

استرسمم کمتر شد

چه جالب منم امرزم ازمون داشتم رد شدم 🤣🤣اتفاقا چقدرم خندبدم انقدر سوتی دادم اول میخواستم حرکت کنم ا ...

جالبه یه خانوم بود ۶بار رد بود خود افسر بهش میگفت چیکار کن قبولشم کرد

دل شکسته💔