2777
2789
عنوان

عضو جدیدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 39 پست
میگن کرونا برگشته راسته😐

یه چیزی میگن والا

ولی فکر کنم اومده

بعضی از اطرافیان ما گرفتن نزدیک یک ماه مریض بودن

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداقوت پهلوان بنده اسمون سایتم 

گگگگگ😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منم هی میگفتن بچه برا چیته هنوز بچه ای حق نداری

اما گوش نکردم و الان مامان شدمممم😍🥺❤️

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

دقیقاا خخخمن خودم روز اولی که وارد سایت شدم از ذوق پیام همه رو لایک میکردم خخ

😂عه همون کاربری که نمیشناسمش 

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منم الان یه توپ آوردم داریم باهم بازی میکنیم ۲۰ ماهشه😂😂😂

ویییی ناناشی🥺❤️😍خدا برات حفظش کنه گلم

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

مرسی عشقم بچه ی تو چند وقتشه؟

من تازه فهمیدم همین امروز هنوز نرفتم ببینم چن وقتشه 

ولی حس میکنم ۲.۳هفته ای باشه

من تازه فهمیدم همین امروز هنوز نرفتم ببینم چن وقتشه ولی حس میکنم ۲.۳هفته ای باشه

عزیزمممممممممممم پس راه سختی پیش رو داری😂😂 ب سلامتی 

دیشب شوهرم داشت میگفت پسرم یه خواهر داشته باشه خیلی خوب میشه منم خودم زدم ب کوچه علی چپ 

بچه نمیام دیگه دهنم سرویس شد🫠🫠