2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم مریض شدم

213 بازدید | 27 پست

۱۰ ماهشه از دیوار راست میخواد بره بالا هرچیزی رو میخواد بندازه رو خودش و خوابش هم باید به زور بخوابونمش

مریض شدم بخدا دیگه توان ندارم کمکی هم ندارم ولی شوهرم کمک میکنه امروز هر دومون سر درد گرفتیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده ماهشه این کارارو میکنه؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ای جان خدا حفظش کنه به خودت حسابی برس اب هویج شیر موز اینا درست کن بخور جون داشته باشی

اصلا فایده نداره هرچی میخورم دستام جون نداره امروز مدام بغل میخواست که بچرخونمش تو خونه

اصلا فایده نداره هرچی میخورم دستام جون نداره امروز مدام بغل میخواست که بچرخونمش تو خونه

اسی منم خیلی تنبلم خیلی زیاد میخوابم بچه ندارم تاپیک ت دیدم ولی فعلا قصد بچه دار شدن ندارم بنطرت این تنبلی و پر خوابی من از افسردگیه چون مشاوره ازدواج بهم گف خفیف افسردگی داری

کاش قدر سلامتی بچه هاتونو بدونید.کاش قدر این روزارو بدونید . ببین نصیحت نمیکنم اما آدمایی مثل من که کوچولوهای قشنگشون مریضن آرزوی اینو داریم بچمون خونمونو بترکونه اما نه بچه های تکونی نمیخورن.ناشکری نکنین میدونم خسته اید اما خداروشاکرباشید بابت شلوغ کاریاش

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
ده ماهشه این کارارو میکنه؟

اره حدود یک ماهه یاد گرفته دستشو بگیره به دیوار یا مبل و تخت و ... بلند بشه بعد مدام این کارو میکنه و دست میزنه به همهههههه چیز و چون دستش میرسه به وسایل دیگه میخواد چپ کنه همه چیو 

دیشب بردمش تو اتاق دستشو گرفت به در اتاق بلند شد لباسایی که آویزون کرده بودیم به چوب لباسی پشت دری رو پایینشونو میگرفت دونه دونه میکشید پایین . امروز آباژورو چپ کرد شکست 

دیروز مدام گره میکرد بذارمش روی پاتختی گذاشتم دستشو زد تابلو شاسی پایین زده بودیم انداخت ....... مدام هم باید حواسم باشه با سر نیفته