من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مگه ٥٠ میلیارد چقد پوله پول یه خونس تو تهران یه ویلا لاکچری تو رشت چرا فک میکنید رقمیه یه نمایشگاه م ...
والا من مهاجرت کردم این رقم و این اطلاعاتی ک شما میگی کاملا اشتباهه
مگر اینکه ایشون از طریق ویزا سرمایه گذاری اقدام کرده باشه ک بازم ۵۰ میلیارد و نمیتونه بریزه تو چمدونش با هواپیما ببره
مقدار مجاز خروج ارز از کشور مشخصه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه قربون شکلت اون از ایران تمام پولشو صرافی فرستاد کانادا یه یک دلاری هم تو چمدونش نذاشت باخودش نبرد
👌
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب عزیزم الانم دارم تحقیق میکنم ازطریق این سایت وتجربه های واقعی چون اینستاایناخیلیاحقیقتونمیگن میخو ...
عشقم پیج ادمایی که خودشون اپلایی کردن و تجربیاتشونو نوشتن دنبال کن تو هایلایت هاشون بگرد نه موسسات مهاجرتی به اونا اصلا اعتماد نکنید
تمام کارهای مهاجرتتون رو خودتون تجربه کسب کنین و انجام بدین مثلا من یه دختری به اسم لیلی دنبال میکردم توی چنلش از صفرر تا صددد مرحله به مرحله گفته بود
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
نه اطلاعاتمم خیییلی درسته شما خبر نداری از زندگی من
منبع اطلاعاتت رو ضمیمه کن
واقعا مجبور نیستین نظر بدید توی هرچیزی. درتس اینجا فضای مجازیه ولی اشاعه اطلاعات غلط میتونه مسیر یه ادمو تغییر بده.
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه