2777
2789
عنوان

همین الان دوست داشتین چی بخورین😋

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 47 پست
یه میز تو یه رستوران لوکس پر از برنج، کباب، جوجه، پیتزا، سالاد سزار، برگر، پاستا، لازانیا، ناگت، هات ...

آخ آخ😋😋😋😋

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار یه کیلو گوجه سبز رو تنهایی خوردم با یه عالمه نمک😐😐😐😐۴۵ سالمه بزرگ نمیشم چیزای ترش دوس دار ...

هوس انگیزه خوووب😂😋

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

غذایی که دستپخت مادرم بود.نوعش فرقی نداشت

آخی عزیزم

همین الان ذرت خوردم با یه عالم سس و پنیر

با خودم گفتم دیگه شام تعطیل

الان مامانم زنگ زده میگه خرید کن شام چیکن استروگانف داریم😶

عمیقا وقتی به کالریشون فکر میکنم چیزی دلم نمیخواد 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
همین الان ذرت خوردم با یه عالم سس و پنیربا خودم گفتم دیگه شام تعطیلالان مامانم زنگ زده میگه خرید کن ...

واقعا سنگینه فردارو فست برو