2777
2789
عنوان

آگاهی درباره چند اسم فارسی

56 بازدید | 11 پست

الان یه تاپیک دیدم درباره اسانی فارسی و ایرانی

عزیزان اسامی دخترانه که در آخر اسم ه داشته باشند دلیل بر عربی بودنشون نیست،مثلا هدیه،مهدیه،سمیه و...اینها عربی هستند

ولی اسامی مثل:پونه،سایه،برکه،نرمینه،آلاله،ترانه،چکامه،ستاره و..‌‌اینها فارسی هستن 💙😁

Nop

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پونه رو چجوری عربی در نظر گرفتن آخه😄

جا داره بگم سالروز پرواز پونه عزیز گرجیه امروز🖤

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

با استفاده از دستور زبان میشه بهش خیلی راحت پی برد. اسم دخترانه ای که آخرش ه باشه رو حذف میکنیم، اگه اسم معنی دار مذکری به وجود اومد، یعنی عربیه.

اما اگه اسم هیچ معنی ای نداد، یعنی فارسیه. 

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
پونه رو چجوری عربی در نظر گرفتن آخه😄جا داره بگم سالروز پرواز پونه عزیز گرجیه امروز🖤

روحش شاد اگر دلت میخواد کمی درباره ش بنویس

راستی اسم آرمینه هم با دیدن کاربریت یادم اومد💙

Nop
با استفاده از دستور زبان میشه بهش خیلی راحت پی برد. اسم دخترانه ای که آخرش ه باشه رو حذف میکنیم، اگه ...

درباره فرزانه به اشتباه اینکارو کردند و اسم فرزان روز پسر گذاشتن،واژه فرزانه فارسیه

Nop
روحش شاد اگر دلت میخواد کمی درباره ش بنویسراستی اسم آرمینه هم با دیدن کاربریت یادم اومد💙

چی بگم ، یک دختر شیرین و خوش خنده 

با اون صدای زیبا و قلب مهربونش 

حیف تعلیق میکنن ، وگرنه داغش هنوز تازس:)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎