2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونکه گندش در اومد سرکاری بود

واقعا؟

یکی دیگه هم بود،میگفت جلو داداشمو گرفتم امتحان نده،اونم قضیشو خیلی کش میده و تاپیک میزنه و آب و تاب میده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کاربریشو داری؟

لاوین ۱۲۴ بود فکنم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
اون فردا شبش یه تاپیک زد عنوانش این بود: شوهر لاوینممثلا شوهره اومده بود از خودش دفاع میکرد

چقدر خنده دار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ع جدی. چکاریه اخه. مگه اینجا مثل اینستا هست بگی واسه جذب فالور ی کاری کنن. اینجا چی. چقد ملت دیونن

خیلی دیوونن  خواهر خیلی آخه مریض  بگو چی بهت میرسه خوب.  انقد براش قرآن خوندن  ک نگو 😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اره دو سه روز پیش تاپیک‌زد که من شوهرشم و میخوام طلاقش بدم . دوستان گزارش زدن ترکید

بخاطر پربازدید شدن چیکار میکنن 😐😑الانم یکی تاپیک زده بابام میخواد بهم ... استغفرالله لعنت بهشون

باید کمکش میکردین رمان بنویسه با این قدرت تخیلش😐

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

لعنت بهش تا چند روز هم خبری ازش نبود چقدر پست بود😐😐

اونوقت که بعضی کاربرا مچ کاربرای فیک رو میگیرن،بقیه میان یقه میدرن که ولشون کنین بذارین خوش باشن