2777
2789

بچها ممنون از دلداری های اون شب

اما اگه میشه کمکم کنید بتونم راضیش کنم از خونه بزنم بیرون،شبیه زندانی ها هستم،همش گریه میکنم از بیکاری و تنهاییم

حتی با مادرم و مادرشوهرمم چندماه ی بار اجازه میده بیرون برم،وقتی ام میرم همش زنگ میزنه کنترلم میکنه و مطمئنم که بهم شک نداره اما افکارش حول محور این میچرخه که اگه بری بیرون میدزدنت،خفت گیرت میکنن و این حرفا...

خودش میگه باید بهم زمان بدی من الان رو تو حساسم اما من خسته ام،حالم ازش بهم میخوره،اوایل حتی تو خونه میمردم حق نداشتم بیرون بیام،الان در حد اینکه برم سوپری خرید کنم یا خودش نباشه مجبور بشم برم سیب زمینی بخرم مثلا میتونم بیرون برم

الان تنها خواسته ام ازش یا باشگاهه یا پیاده روی برای سلامتیم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا مارو روانی کردید شما کاربرا این اگ رو تو حساس بود ازت مراقبت میکرد نه که بزنتت اوسکول گودزیلا

ازش متنفرم بخدا

برید مشاور اگ میاد جلوش گریه کن خودتو بزن ب مریضی ک انگار افسرده ای شاید خودشو تغییر داد

مریض ک هستم

میدونه قرص افسردگی مصرف میکنم

ی مدت خوب شد خوبیش هم نه که عادی باشه ها نههه،فقط خودش منو میبرد بیرون