2777
2789

اصلا به علائم نیس ، اتفاقا نداشتن علائم بیشترجای امیدواری داره و اون علائم هم همشون بخاطر مصرف استرادیول و شیاف پروژسترونه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلی میدونم بی ربطه ببخشید،هزینش چقدر شد؟

عزیزم من چهار بار پانکچر شدم تا الان حدود صد خرجم شده ماله هر کس یه جوره من پنج بار انتقال دادم بدون هیچ مشکلی هر بار منفی شده

یعنی هیچ علائمی‌نداشتی؟؟سینه هات هم‌متورم‌نشده قبل آزمایش؟

بار اول که انتقال دادم علایم داشتم هم سینه هام درد میکرد هم لکه بینی داشتم وانتقالم مثبت شد

الآنم برا بار دوم هیچ علایمی نداشتم ومثبت شد

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
بار اول که انتقال دادم علایم داشتم هم سینه هام درد میکرد هم لکه بینی داشتم وانتقالم مثبت شدالآنم برا ...

خدارو شکر. خدا حفظشون کنه برام‌دعا کن خیلی دلم گرفته مرسی😢

خدارو شکر. خدا حفظشون کنه برام‌دعا کن خیلی دلم گرفته مرسی😢

انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد فقط استرس نداشته باش بسپار به خدا هر اتفاقی که قرار باشه بیوفته میوفته

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد فقط استرس نداشته باش بسپار به خدا هر اتفاقی که قرار باشه بیوفته م ...

توکل به خدا ولی چهار بار پانکچر پنج بار انتقال منفی بخوای نخوای اعصابت بهم‌میریره بدون هیچ علتی هر بار همه چی اکی و‌خوب بوده ولی نشده

توکل به خدا ولی چهار بار پانکچر پنج بار انتقال منفی بخوای نخوای اعصابت بهم‌میریره بدون هیچ علتی هر ب ...

ویتامین دی بدنت کم نیست؟

توکل به خدا ولی چهار بار پانکچر پنج بار انتقال منفی بخوای نخوای اعصابت بهم‌میریره بدون هیچ علتی هر ب ...

این بار قبل انتقال برو دکتر ایمونولوژی تا برات سرم ای وی ای جی بنویسه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یه خانمی تو همین نی نی سایت نوشته بود که ویتامین دی وای بدنش کم بوده دکتر چک نکرده دوازده بار انتقال داده بود بار دوازدهم به پیشنهاد یکنفر ویتامین دی وای استفاده کرده بود بار دوازدهم مثبت شده بود