2777
2789

11 روزه کات کردم 6 ماه با هم بودیم کات هم از طرف من بود ولی اونم انگار بدش نمیومد

دلم براش ی ذره شده عصری از محل کارش رد شدم یلحظه منو دید بعدشم سرشو اداخت پایین

دلم میخواد انتقام بگیرم ازش

طوری که برگرده و التماسم کنه که دوباره بهش فرصت بدم 

کسی بلده راهنمایی کنه؟🙂🙂🥺🥺

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

من تهشو رفتم

هیچکاری نکن بیخیال شو

خدارم شکر کن فقط ۶ ماه بوده

من چندین سالمو دادم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تهشو رفتمهیچکاری نکن بیخیال شوخدارم شکر کن فقط ۶ ماه بودهمن چندین سالمو دادم

ولی ما همو دوست داشتیم🙂هنوزم داریم

مقصر هم فقط من بودم

با توجه به اینکه دیده شما رو و ری اکشن نداده یعنی اونم ذنبال کات بوده صبر کن چند روز شاید سر و کلش پ ...

من همیشه از پیش محل کارش رد میشم تقریبا هر روز منو میبینه

و به این دلیل که شهرمون کوچیکه و همه همو میشناسیم نمیتونه بیاد جلوی منو تو خیابون بگیره که

من همیشه از پیش محل کارش رد میشم تقریبا هر روز منو میبینهو به این دلیل که شهرمون کوچیکه و همه همو می ...

عزیز گوشی کسی رو ازش نگرفتن! اگه هنوز علاقه ای باشه با دیدن شما باید بیاد جلو مردا دیداری ان

من همیشه از پیش محل کارش رد میشم تقریبا هر روز منو میبینهو به این دلیل که شهرمون کوچیکه و همه همو می ...

در ضمن اگه میخوای برگرده کارت اشتباهه از جلوی محل کارش مدام رد میشی