2777
2789

به کمک و حرفاتون نیاز دارم 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه شما گفتی نظر مردم چقدر مهمه و درسته بگو چیشده تا کمکت کنم

به نظرت اگه در مورد یه آدم که دشمن زیاد داره چند بار حرف بزنن دروغ باشه این بار راسته ؟

میگن از ترس خانواده همسر سابقش که همسرش فوت کردا البته 

رفته یه شهر دیگه زن گرفته با دو یا سه ساعت فاصله 

بعد به هیچ کس نگفته مخفی از ترس اونا ولی هنه مردم دارن میگن اگه مخفی اینا از کجا میدونن 

بعد جالب اینه میگن زنه رو میاره محل کارش کنار خودش تازه به همه ام میگه این زنم نیست 

ولی کسی ندیده این زن رو خونه ببره 

در حد همون حرفه همه ام میگن از ترس خانواده زن سابقش 

همچین چیزی میشه ؟

به نظرت اگه در مورد یه آدم که دشمن زیاد داره چند بار حرف بزنن دروغ باشه این بار راسته ؟میگن از ترس خ ...

وقتی چندبار دروغ گفتن چرا باید این بار راست باشه بعدشم چرا شما انقدر کنجکاوی این اقا دشمن زیاد داره و میخوان زمین بزننش 

وقتی چندبار دروغ گفتن چرا باید این بار راست باشه بعدشم چرا شما انقدر کنجکاوی این اقا دشمن زیاد داره ...

چون دوسش دارم معلوم نیس عین ماهی تو ماهیتابه ام 💔💔

چون دوسش دارم معلوم نیس عین ماهی تو ماهیتابه ام 💔💔

خب  الان اگر راست باشه چیکار میتونی بکنی؟ 

بری بینشونو بهم بزنی؟ 

بعدشم هر حرف یا شایعه‌ای بعد از مدتی بر ملا میشه که راست بوده یا نه 

خب الان اگر راست باشه چیکار میتونی بکنی؟ بری بینشونو بهم بزنی؟ بعدشم هر حرف یا شایعه‌ای بعد از مدتی ...

نه نمیتونم بهم بزنم نمیخوام ام بهم بزنم آدم اینکارا نیستم 

بین زمین آسمون گیر کردم میخوام بدونم تکلیف ام با خودم چیه 

چجوری برملا میشه ؟اینکه همون حرف تکرار شه یعنی راسته؟یا باید ببینم با چشم خودم 

نه نمیتونم بهم بزنم نمیخوام ام بهم بزنم آدم اینکارا نیستم بین زمین آسمون گیر کردم میخوام بدونم تکلیف ...

نه مثلا چند ماه بگذره بعد اگر باز کسی این حرفو زد یا یه حرف جدید مثل بیرون رفتن شون یا عقدشون زد راسته 

اگر واقعا علاقه مندی به گوش اون اقا برسونین شاید علاقه مند شدن به شما قبل از اینکه دیر بشه

نه مثلا چند ماه بگذره بعد اگر باز کسی این حرفو زد یا یه حرف جدید مثل بیرون رفتن شون یا عقدشون زد راس ...

کسی این حرف رو نزد خودم از یکی پرسیدم باز همین حرف یکسال پیش رو زد گفت پارسال شنیدم چیز جدید نشنیدم بیرون رفتن ام نزدیکیم اکثرا تنها میبینم عقدم نشنیدم فقط همون که گفتم از ترس خانواده اون میگن نمیگه ولی محل کار میاره واقعا شاخ درآوردم از این حرف ضد و نقیض

نمیتونم بگم بش گیر کردم بد جوری برام دعا کن تموم شه این زجر