2777
2789
درک میکنم واقعا حس تنفر طبیعیه منم نخواستم احساسات استارتر رو سرکوب کنم فقط جمع بستن کار درستی نیست ...

خب به نظرم مردای خراب از قدیم بودن ولی زنها کمتر بهشون محل میدادن ،خیانت در نطفه خفه میشد ولی الان متاسفانه مردا کارشون خیلی راحت تر شده دیگه نیازی نیست خودشونو به زحمت بندازن ،زنها راحت خودشون پیشنهاد میدن .

البته منظورم نیست کار مردای هول را توجیه کنم ولی میگم شرایط اینجوری شده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
اصل حرف استارتر چیه؟! که زنه باعث شد خیانت شکل بگیره؟ وگرنه شوهرش خیانت نمی‌کرد؟ کی دفاع کرد از هرزه ...

تقصیر هر دوئه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبین نباش خیلی خطرناکن غفلت کنی زندگیتو از چنگت درمیارن

اون مردی که با اینا میخواد بره می‌خوام زود تر بره ... برام مهم نیست خدارو شکر تا الان که ثابت کرده بهم 

ولی واقعا چندشم شد از اون بدتر که میان میگن ضد زن نباشید بابا زنه علنا داشت .... استغفرالله 😐😐

اصل حرف استارتر چیه؟! که زنه باعث شد خیانت شکل بگیره؟ وگرنه شوهرش خیانت نمی‌کرد؟ کی دفاع کرد از هرزه ...

آفرین 

این جامعه مردسالار ماست دیگه 

پسر هرررررر کاری بکنه سر آخر میرن صد تا دختر میبینن و..... تا یکی پسند مادر شوهر بشه 😐

ولی دختر اگر بخنده تو خیابون یا آرایش در حد معقول هم داشته باشه یا شاد و موفق باشه فلانه بیساره😐

عذر خواهی میکنم ولی حقیقت اینه خانما مجبورن به هزار دلیل با خیانت شوهر کنار بیان 

پس مقصر اون خانمه نه شوهر 🤷‍♀️

شوهر خوبه همه خانمای دیگه بد 😐

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من کلی میگم بنظرم ی بخش زیادی از خیانت، تو خانواده هایی هس که از اول ازدواج باهم تنش و مشکل دارن، یعنی یا زن یا مرد راضی نیست، بعد تو این شرایط جامعه که پیش اومده، با یه عشوه و یه جونم دلم خودشونو وا میدن

مثلا بعد از چن سال جنگ اعصاب تو خونه به جای حل مشکلاتشون، خیانت میکنن و همه چیو بدتر

کاش مردا و  زنامون سر عقل بیان

خب به نظرم مردای خراب از قدیم بودن ولی زنها کمتر بهشون محل میدادن ،خیانت در نطفه خفه میشد ولی الان م ...

دقیقا درسته الان طبق آمار خیانت خانومها درصدش بالاتر از آقایونه دیگه گذشت دوره آقایون خیانت میکردن روانشناسی اعلام کرد از خودم نمیگم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
پس به جای اینکه نمک بپاشن روی زخم یه زنی که از درد خیانت شکسته درکش کنن تاسرشون نیاد.من شوهرمو میشنا ...

آفرین هردوطرف مقصر هستن 

خواهر منم خیانت دید و خیلی خیلی سریع جدا شد . هرگز اعتراضی به اون زن که اتفاقا از همکارانش بود نکرد ولی همسرش رو ترک کرد چون معتقد بود اونی که باید به خواهرم متعهد میبود شوهرشه 

اون مردی که با اینا میخواد بره می‌خوام زود تر بره ... برام مهم نیست خدارو شکر تا الان که ثابت کرده ب ...

منم موندم چرا مقاومت میکنیم که تقصیر زنا نیست!!!! همش تقصیره مرده! ؟

همونقدر که مرد مقصره زنه هم مقصره بخصوص که اگر اول شروع ب کرم ریزی کرده باشه

خدایا جلو خودتون؟ ینی دید شما همراهشی؟ چرا حرفی نزدین؟؟ والا منم مرد بودم اینقدر دورم میچرخیدن هوایی ...

اره برگشته نگام می‌کنه با حالتی که می‌دونی تو دلش چی میگذره میگه مردای فلان شهر خوب میشن ینی نامزد منو 😐... منم از یه چیزی دلخور شدم گفتم تو باید بدونی کدوم زن میخواد بهت نخ بده نخو ببری برای چی اصلا به سوالش که اهل کدوم شهری جواب بدی اون وظایفش عطر فروشیه گفت من چه بدونم آخه زنیکه زرنگ داره بحث مورد علاقه منو راه میندازه 😒😒😒

منم موندم چرا مقاومت میکنیم که تقصیر زنا نیست!!!! همش تقصیره مرده! ؟همونقدر که مرد مقصره زنه هم مقصر ...

دقیقااااا باور کن من تا به چشم خودم ندیدم همش به مردا لعنت می‌فرستادم ولی کرم از خود زنا ام می‌تونه باشه .... دیگه به چه زبونی بگه بیا با من باش... حالللممممم بهم خورددددد من خانمارو روحشون رو مقدس تر از مردای بدذات میدونستم .... ولی اینا خودشون خوب تشخیص میدن مرد خوب از مرد بد رو میچسبن به اون خوبههه ما انقدر زرنگ نیستیم

خب به نظرم مردای خراب از قدیم بودن ولی زنها کمتر بهشون محل میدادن ،خیانت در نطفه خفه میشد ولی الان م ...

دقیقا ،بخدا همیشه حسرت زندگیای قدیمو میخورم که چقدرآرامش داشتن .زنهای قدیم اصلا به مغزشونم خطور نمیکرد شوهره بره بیرون خیانت کنه بهشون چون خیلی خیلی کم بود اما الان این شده دغدغه تمام زنهای بدبخت متاهل که شوهره پاشو از درگذاشت بیرون مبادا بره بهم خیانت کنه.ازبس خیانت راحت شده و هرزه دم دستشونه

واقعا از خدا میخوام اینا که میان میگن زن ستیزی و این حرفارو میزنن میگن اون مرداگه خوب بودخیانت نمیکر ...

درکت میکنم گلم که الان ناراحتی وعصابت بهم ریخته واقعا حق داری توجه نکن به این چرت وپرتا همینا نمک رو زخم میپاشن توکل کن به خدا ان شاءالله زندگیت به روال عادیش برگرده به حق این ماه مبارک😔♥️

خدایا جلو خودتون؟ ینی دید شما همراهشی؟ چرا حرفی نزدین؟؟ والا منم مرد بودم اینقدر دورم میچرخیدن هوایی ...

نمیتونستم پسر بزرگشم اونجا بود تنها کارمون این بود که بریم زودتر ......

بنده تو کامنتای دیگه به این موضوع هم اشاره کردم تعهد و خیانت زن و مرد نداره ولی خودتون میدونید کجا چخبره آن چ عیان است چ حاجت به بیان است

شما فقط اومدی استارتر بکوبی که مشکل از شوهرته اتفاقا من میگم این حرفای شما باعث شده آمار زنان تن فروش و ه...زیاد بشه چرا قدیم از این خبرا نبود؟

اینجا طرف تاپیک میزنه شوهر داره و همزمان دوست پسر اگه نهی کنیم میگن قضاوتش نکن زنه دلش خواسته محبت ندیده از شوهرش چطور مردا خیانت کنند ایرادی نداره خب زنا هم میتونند و روزانه شاهد تاپیکاشون هستیم چون قبح کار ریخته!

درسته که زنیم ولی حامی همجنس بی ذات نیستیم

یادتون باشه برا کوبوندن جنس مخالفمون همجنس خودمون به بیراهه نکشیم 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...