2777
2789

خوب شد دیدم همسرم میگه برم گفتم اجازه نداری.دو دل بودم بره از دیروز تاپیک میبینم پشیمون شدم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا راس میگی دختر زن خراب زیاد شده خصوصا اسنپیارو خوب طعمه میکنن

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هر شغلی داشته‌باشن تا خودشون کرم نداشته‌باشن گسی زورشون نمیکنه

بابا شوهر من ی هفته رفت زنگ و پیامو اینا بود ک بهش،میشد میگه دختره بچش پیشش بود میگفت داداشمو بدم مامانم پسرش بهش،میگفت مامان میگفت برد گذاشت پیش مادرش شروع کرد تو کافه میرم تنهام کسی نیست و و و 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کسی که خیانت کار باشه تو هر شغلی خیانت میکنه 

اون زنا شاید شغلشون این باشه 

مرد خودش باید متعهد باشه 

شعور داشته باشه زندگیش و واسه یه هوس خراب نکنه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

حالا اینکه مرد باید خودشو جمع کنه حرفی توش نیس چرا بعضیا مخالفن کلا ک ایراد ۹۰ درصد از دخترا و زناس؟ 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

دیگه جایی اینا رو نگو میخندن بهت

حتما باید سرت بیاد تا قبول کنی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻