ما زندگی خیلی خوب وعاشقانه ای داشتیم اما ازبس زن هرزه و دختر هول وخراب زیاد شده وکرم میریزن وعشوه میان واسه مردا خودشون پیش قدم میشن پیام میدن پیشنهاد میدن به مردا خوشبختیمو زندگیمو آرزوهامو ازم گرفتن.خدا لعنتشون کنه و امیدوارم عاشق بشن و یکی همینجوری عشقشونو ازشون بگیره و تا اخرعمر بسوزن واقعا اینا شیطانن خدا جوابشونو بده فقط.خواستم بهتون هشدار بدم که نزارین تا جایی که میشه شوهراتون تو اسنپ کارکنه.من بعدازچندسال جنگ ودعوا به زور شوهرمو ازاین شغل کثافت کشیدم بیرون ولی دیگه چه فایده بعدازاینکه چندین بار بهم خیانت کرد منم سرد شدم و تصمیم به جدایی دارم حالا دیگه برام مهم نیس دوباره بره اسنپ کار کنه یانه چون من تودلم تصمیمو گرفتم و یه روز حتما جدا میشم
همسر من هم شرایط مالی هم ظاهری خوبی دارهولی خیانت نکرده و نمیکنه چه حرفیه میگید شما عزیزمـاین چیزا ف ...
دقیقا به ذاته شوهر خواهر من جونش در بره اصلا به زن دیگه نگاه بد نمیکنه ولی شوهر من چندبار لو رفته .درحالی ک همه میگن ده برابر خواهرم خوشگلم ولی اون شوهرش حیا و شعور و جنبه داره
ولی کاری نمیه کرد الان ۹۰ درصد مردا همینن هرکی بگه نه دروغه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دقیقا به ذاته شوهر خواهر من جونش در بره اصلا به زن دیگه نگاه بد نمیکنه ولی شوهر من چندبار لو رفته .د ...
بله به ذاته
قبول دارم اکثر مرداسر و گوششون میجنبه ولی مرد خوبم هست
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
علکی نگید خودش میخواست خیانت نمیکرد واین چرت وپرتا واقعا زن ج...ن...ده خیلی زیاد شده تازه کیف میکنن ...
واقعا از خدا میخوام اینا که میان میگن زن ستیزی و این حرفارو میزنن میگن اون مرداگه خوب بودخیانت نمیکرد انشالله به حق علی یه زن خراب اویزون عشقن یا شوهرت بشه اونوقت ببینم بازم میای اینجوری بگی،شما برو از هر روانشناسی که میخوای بپرس میگن نیاز اولیه مرد نیاز جنسی اونه و نیاز اولیه زن عواطف و احساساتشه.مردا جوری هستن که اگه تحریک بشن به سختی میتونن خودشونو کنترل کنن چون خلقتشون اینجوریه اما یه زن خیلی راحتتر میتونه خودشو کنترل کنه ،من از مردا طرفداری نمیکنم از شوهرمم سرد شدم اما میگم اون زن که کرم میریزه باعث شکل گرفتن این خیانتا میشه خدا لعنتش کنه
چه جالب می تونم باور نکنم؟ چون شیخ رجبعلی خیاط با همچین اتفاقی چشم برزخیش باز شد. اگر این آقا به درج ...
عزیزم باور کن همچین مواردی هست
حالا در همه ابعاد ممکنه به این حد از عرفان نرسیده باشن که چشم برزخی شون باز شه
ولی تو این موارد واقعا ادم خوب هست
برای شوهرخاله خودم و همسرمم پیش اومده شبیه این موارد
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
شوهرت چرا میگه تو با اسنپ نرو جایی🤣🤣🤣میگفتی تو داری میگی زنا خرابن بهت پا میدن نه راننده اسنپ خراب باشه نکنه خودت هر زنی میشینه تو ماشینت بهش نظر داری ک میگی زنت با اسنپ جایی نره !!!