2777
2789
عنوان

رمان خونای عزیز تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 104 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند تا رمان طنز اگه میشناسین میشه بگین

اسم کاربری اسم من نیست کاربری هم مال دوستم بوده من خودم با سیم‌کارت خودم نمی‌خواستم بیام .تا اطلاع ثانوی ... بدرود . درخواست دوستی = رد شدن مگر اینکه آشنایی داشته باشیم. نظر شما برام محترمه قصد دعوا ندارم اگه حرفی میزنم نظر خودمه و نمیخوام باور های دیگران رو زیر سوال ببرم و شما هم همینطور 
در همسایگی گودزیلا ببین خوشت میاد و اشراف زاده شیطان بلا اینم هست

مرسی❤️

اسم کاربری اسم من نیست کاربری هم مال دوستم بوده من خودم با سیم‌کارت خودم نمی‌خواستم بیام .تا اطلاع ثانوی ... بدرود . درخواست دوستی = رد شدن مگر اینکه آشنایی داشته باشیم. نظر شما برام محترمه قصد دعوا ندارم اگه حرفی میزنم نظر خودمه و نمیخوام باور های دیگران رو زیر سوال ببرم و شما هم همینطور 

وای چقدر عین این اسکول ها تا صبح بیدار میمونم رمان می‌خواندم اینوقت چی چه رمان های چرت و داغونی تو همشون هم دختره خوشگل بود و سفید و پولدار بعد من این ها رو می‌خواندم با خودم مقایسه میکردم واییی خدا 

اره منم چند سال پیش خواندم خیلی قشنگ بود بعد دختره میمیره پسر کلی زار میشه اینا من چقدر براش گریه کر ...

منم خیلی داغون میشم وقتی آخر رمان اینجوری بد تموم میشه.دپرس میشم و تا مدتها درگیر

وای چقدر عین این اسکول ها تا صبح بیدار میمونم رمان می‌خواندم اینوقت چی چه رمان های چرت و داغونی تو ه ...

آخ اخ نگووووووو.منم همین بودم . چش و چال برام نمونده بود هیجان داشتم که کتابو زودتر تموم کنم ببینم آخرش چی میشه.

منم خیلی داغون میشم وقتی آخر رمان اینجوری بد تموم میشه.دپرس میشم و تا مدتها درگیر

این جوری خیلی بده اره خوب اون موقع سنم کمتر بود خیلی درگیرم کرد خیلی گریه کردم بعد فکر کن یهو مامانم آمد می‌گفت چی شده 

الهه شرقی اولین رمان زندگیم بود سال ۸۳ خوندمش😂باورم نمیشه این همه سال گذشته بیییست سال🥺

چه اشک ها که من نریختم سر این کتاب🤣🤣 قبلا نویسنده ها انکار تعهد داده بودن پایان تلخ باشه