2777
2789

۱۵تا از عزیزترین های زندگیم و بخاطر اون ویروس از دست دادم

و الان فقط تعداد کمی آدم دورم مونده

این ویروس جدید که قراره بیاد ، این قراره چه بلایی سرم بیاره

یکی مثل من با عمق وجودم درک میکنم میدونم بیماری جقدر سخته

خدالعنت کنه کسی رو که با احساسات و جون مردم بازی میکنه

شادی روح همه رفتگان یه صلوات بفرستین🙏🏻❤️‍🩹😔 

مرا دخمه در خاک ایران کنید

۱۵نفر؟ خدا رحتمشون کنه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران این ویروس جدیدم میترسم اینم عزیز زندگیمو ببره

ویروس جدید رو خودمون و تقریبا تمام اطرافیان گرفتیم 

نگران نباش فقط وقتی یکی درگیر میشه باید سریع بره دکتر که مطمئن بشه افت اکسیژن نداره بقیه اش با دارو براحتی کنترل میشه دوره نقاهتش طولانیه ولی خطرناک نیست 

دوره کرونا خیلی خیلی زودتر تموم می‌شد اگر واکسن زودتر وارد می‌شد و معطل تولیدش نمیموندیم 

نگران این ویروس جدیدم میترسم اینم عزیز زندگیمو ببره

همه چیز دست خداست  خیلی ها کرونا گرفتن  پیر هم بودن زنده موندن  بعد با یه اتفاق دیگه مردن . خیلی ها بیماری های شدید دیگه دارن  مثل سرطان بیماری قلبی  ولی زنده هستن ولی  یکی تا یه بیماری جزئی می‌گیره  فوت میکنه.  یا حتی آدم سالم‌ یهو میفته میمیره.  ما هم راهی نداریم جز دعا