2777
2789
مرسی عمومیارو از کی شروع کردی!؟

مهر

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سراسری؟ به درامدی رسیدی؟

اره 

نه دانشجوعم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من فقط از لحاظ درامد میخوام بررسی کنم باقیش مهم نیست میخوام بدونم تو کودوم زودتر میتونم رو پای خودم ...

چقد درآمد مد نظرته؟

یه درامد کم رو توی هر دوشون میتونی زود داشته باشی

چون با هردو میشه برای بقیه کار کرد 

چقد درآمد مد نظرته؟یه درامد کم رو توی هر دوشون میتونی زود داشته باشیچون با هردو میشه برای بقیه کار ک ...

مهم نیست که چجوری کار کنم فقط میخوام بعده 6 سال که درسم تموم شد بتونم حدقل ماهی بالای 40 درامد داشته باشم

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

مهم نیست که چجوری کار کنم فقط میخوام بعده 6 سال که درسم تموم شد بتونم حدقل ماهی بالای 40 درامد داشته ...

فک کنم توی جفتش بشه 

دندون پزشک الان به کار ساده انجام بده که نیم ساعت وقتشو میگیره ۳،۴ تومن میگیره

داروخانه هم ک درآمدش خیلی بالاس

تخصص داره ؟ مطب داره؟ درامدش مثلا چجوریاس وعضش و چن ساله حدودا که کار میکنه؟

ارع تخصص داره ، اره مطب هم داره 

وضع مالیش خیلی خوبه دیگههه

6 ساله تقریبا که کار میکنه

سخته؟

اره ولی من برگردم بازم میام 

احساس میکنم به سختیش میارزه

اره ولی من برگردم بازم میام احساس میکنم به سختیش میارزه

اخه نمیدونم چجوری قراره بیارزه
تا اخر قراره سختیه رو بکشی دیگه
7 سال که هیچی عمومی بدرد نمیخوره

تخصص باید بگیری اونم زجر بکشی دوباره
تمومم که بشه باز سر کارت...
کلا به من نمیسازه فک کنم من هیچ جوره از زندگیم حاضر نیستم بزنم برعکس ی چیزی میخوام زندگیمو بیشتر ببرم جلو با درامدش

اخه نمیدونم چجوری قراره بیارزهتا اخر قراره سختیه رو بکشی دیگه7 سال که هیچی عمومی بدرد نمیخورهتخصص با ...

من به این رشته علاقه دارم و از مسیرش لذت میبرم🙂🌱

کی میدونه تا کی زنده م که اصلا ببینم به قسمت درامدش میرسم یا نه؟ 

دندون هم بزودی اشباع میشه تا چند سال آینده

من به این رشته علاقه دارم و از مسیرش لذت میبرم🙂🌱کی میدونه تا کی زنده م که اصلا ببینم به قسمت درامد ...

چی بگم والا ده ساله دارن میگن دندون اشباع میشه ولی خب اره قبول دارم گفتم که من ادمش نیستم مشکل از منه در اصل
موفق باشی شما عزیزم

چی بگم والا ده ساله دارن میگن دندون اشباع میشه ولی خب اره قبول دارم گفتم که من ادمش نیستم مشکل از من ...

خب الانم بستگی به شهر تقریبا اشباع شده 

یعنی شما اکثرا اونایی که درآمد دارن اونایی هستن که قدیمی ترن و اسم و رسم در کردن 

ممنون عزیزم