2777
2789
منم هفته چهارده هستم، دقیقا منم از 11 هفته تنگی نفس دارم گاهی شبا نمیتونم بخوابم، بعد از غذا خوردن ه ...

عزیزم منم دقیقا مثل توام. اگه هیجانی یا ناراحت بشی چطو نفست کم نمیشه سرفه کنی؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم دقیقا مثل توام. اگه هیجانی یا ناراحت بشی چطو نفست کم نمیشه سرفه کنی؟

گاهی نمیدونم چرا به  سرفه میفتم.انگار یچیزی توو گلوم گیر کرده. دقت نکردم دلیلشو بفهمم. فقط زود کمی اب میخورم که برطرف بشه. 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

چکاپ قلب نرفتی؟

نه نرفتم. فکر میکنم نیازی نیست، بلخره نی نی کوچولوی توو دلمون 160 بار در دقیقه ضربان قلبشه، هم شدت جریان خونمون افزایش پیدا کرده هم ضربان قلب خودمون الان 80 باره. حس میکنم طبیعیه

دکتر گفته اگه بری اکو و بگه قلبت خوبه اشکال ندارع

ضربان قلب من قبلا 70 تا بود. الان چ باردارم 83 تا. توو نت هم مطالعه کردم نوشته بود ضربان قلب مادران باردار 80الی 85 میشه. بنظرم این افزایش باعث میشه فکر کنیم تپش قلب داریم

نه نرفتم. فکر میکنم نیازی نیست، بلخره نی نی کوچولوی توو دلمون 160 بار در دقیقه ضربان قلبشه، هم شدت ج ...

اره منم ۸۴ باره . گاهیم ۷۸ .. نمیدونم از روزی دکتر گفته تو فکرشم. دکتر قلبم نیست

من این بارداریه اخرم هنو ۶ هفته نشده بودم اینطور بود ،یکم راه میرفتم یا غذا میخوردم نفس کم میاوردم

دکتر گفت از لحاظ کم خونی و قلب حتما باید چک بشید . اگه اینا نبود دیگه اکیه

ضربان قلب من قبلا 70 تا بود. الان چ باردارم 83 تا. توو نت هم مطالعه کردم نوشته بود ضربان قلب مادران ...

درسته...  ولی دکترم تاکید کرد گفت چون سنتم بالاهه ‌ کم خونی که نداشتی و ولی اکو برو. . حالا منم که دکتر قلب اصلا نیست که برم . شاید این هفته نوبتم بشه

دکتر گفت از لحاظ کم خونی و قلب حتما باید چک بشید . اگه اینا نبود دیگه اکیه

من کم خونیه شدید داشتم نمیدونم ب خاطر اون بوده یا ن ولی خودم حس میکردم چون تو سن بالا باردار شدم دیگه بدنم مثل بارداریهای قبلم کشش نداشت من ۳۵ سالمه