2777
2789
عنوان

چرا چینیا ویروس زامبی نمیسازن

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 64 پست
بله اگه بیشتر راجب همین ویروس خیالی تحقیق بکنی میفهمی در واقع اون ویروس چیزیه که انسان رو برنامه ریز ...

در واقع کامل ترش رو بخوام بگم فلسفه اش از نوعی قارچ میاد که بجای مغز اون قارچ اون فرد رو کنترل میکنه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همین کرونا تو آزمایشگاه آلمانی روش تحقیق کرده بودن گفتن ۹۸ درصد دست سازه منشا از کجا بود؟چین

کرونا از نظر اقتصادی به چین خیلی ضربه زد! چین در حال تبدیل شدن به ابر قدرت اقتصادی جهان بود! حالا به نظرت کی نمیخواست چین جای اونو بگیره؟

خخخخخخ حالا پیدا کنید پرتقال فروش را

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آره بابا کرونا چی بودمن دلم یه ویروس مخوف مرگباررر هیجان انگیز مث زامبی میخاد ولی با خون ریزی و کثیف ...

الهی که خدا اول از همه‌ تو رو شفا بده ، چه چیزها و دلتون نمیخواد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
زامبی وجود داره و توی حیوانات دیده شده اما هنوز زمان انتشارش روی انسان نرسیده میگن زمانی که کره زمین ...

اره منم شنیدم تو حیوونا وجود داره

آره فعلا اینا یه ویروس ملایم میخان

گنده هارو گذاشتن برا وقتی ک زمین از جمعیت زیاد دیگه جا نداره

😐واییی نه به باره نه به داره کرونام چیزی نبود انقدر گندش کردن شد کرونا بابا اه

گندش‌کردن؟ شما خداروشکر‌عزیز از دست ندادی گویا

من تو یک هفته پدر، مادربزرگ، دو تا عمه از دست دادم‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کرونا از نظر اقتصادی به چین خیلی ضربه زد! چین در حال تبدیل شدن به ابر قدرت اقتصادی جهان بود! حالا به ...

چمیدونم بالاخره ک دست ساز بوده

حالا چین یا هر خر دیگه

ولی زود ب خودش بجنبه یه ویروس باحال بسازه 

خسته شدم از تب و سرفه 

تنوع بلد نیستن چرا

😂از طرف منم ب اونا بگو یه تنوع بدن تو کارشون

بهشون میگم بمیرن هرچی بدبختیه از چین بی صاحابه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔